måndag 28 april 2008



Ny favvostämpel från Alota! Tack Mia!, den är jättesöt!

Till en nyfödd liten tjej i Skåne!





söndag 27 april 2008



Såhär kul hade Elisia idag!! Detta var ett poppiskalas!!,och hon somnade gott i bilen hem!

Denna rutschkana stupar typ 90 grader i början men det är det värt när man landar i bollhavet..


Elisia och Alicia åker jättelång rutschkana..


Såhär blev kortet till födelsedagsbarnet vi har varit på kalas hos idag!

lördag 26 april 2008

Lite trött ikväll..försov mig imorse, skulle till Blomstermåla på loppis, men det gick undan härhemma och ingen skada skedd..
Tess håller förmodligen på att få tänder, det är gnälligt och hon har feber..hoppas det är ok tills imorrn, vi ska till kosta outlet på barnkalas (leklandet där är varje barns dröm)!! Gissa om nån kommer vara hispig här imorrn bitti...Ska nu sätta mig och göra ett kort till födelsedagsbarnet...

Dessa blommor vissnar aldrig!!
Inspiration från kortmakaren på mässan i Hbg! Mamma har gjort flera stycken jättefina och nu var jag ju tvungen att prova..

fredag 25 april 2008



Idag fyller Bells 8 år!!! I present har hon fått ett smaskigt märgben med fyllning. Inget kan störa henne nu!!!

torsdag 24 april 2008

Satt igår och kollade bloggar och hittade då (el. Stefan faktiskt) en ny variant på grattiskort som jag givetvis var tvungen att testa idag och här nedanför ser ni resultatet..Den blev verkligen kanonbra!! Ganska mkt pyssel med den men det gillar jag ju...Ska se om jag hinner göra några till..nog för att korten är roliga att ge bort men tänk att få en sån här! Hoppas det går att se hyfsat hur den ser ut..det var lite svårt att ta kort på den utfälld..
Har insett att på MIN ÖNSKELISTA finns en scanner så att jag kan scanna in korten, det är en oerhörd skillnad på bildkvalite och man ser mkt bättre detaljer osv på korten!! En sån vill jag ha!! Fick även lite kort gjorda igår, använder mkt blommor nu, kanske för att våren är här...

Den lilla grattisasken ser ut så här på utsidan..




..och så här ser den ut när man öppnat den!!






onsdag 23 april 2008

Hej på er!
Härligt väder idag oxo..Promenerat massor idag, först hem från dagis efter att ha lämnat Elisia och sen in igen för att hämta henne!! Men det skadar inte att röra på sig!! Fast vi unnade oss en glass eller rättare sagt jag mutade Elisia eller uppmuntrade heter det nog..!! till att gå hem från busshållplatsen, glömde ståbrädan till vagnen hemma och det brukar bli gnäll över hur långt det är och hur trött hon är i benen är, men en glass gjorde susen!! Trippade så snällt hela vägen hem!! Har även hunnit med att tvätta fyra maskiner tvätt och scrappat 5 kort!! Så jag är ganska nöjd med mig själv idag!!
PS. Fiskarna får sparken, den där räknaren stämmer överhuvudtaget INTE!! Ska bara få min man att ta bort den..Ikväll passerade jag 1500 besökare!!

Dopkort till en liten tjej!



Till en tjej som slutar 9:an



Fiskarna får icke godkänt alla redan..de har glömt att räkna 73 st besökare hittils..inget att lita på alltså!! Men de är ju fina att titta på iallafall.

tisdag 22 april 2008

Jag har fått inneboende!! Fiskarna ni ser till vänster kommer att hålla till på min blogg i en månad och hålla reda på antalet besökare och vilka länder dessa kommer från!! Tyvärr kom inte de 1383 besökare jag hade innan denna installerades med i räkneverket...

måndag 21 april 2008

Vilket underbart väder det har varit idag!! Jag hoppas våren kommer på riktigt denna gång!
Har hunnit med ganska många kort idag, konsigt ibland funkar det inte alls och ibland går det utav bara farten..Imorrn ska jag till Lindsdal och hjälpa mamma( hon ska ha en liten "scrappar"-kurs på jobbet)...


Draken är verkligen speciell för mig!!! Den ska få ett nytt hem har jag hört..;)




Ett härligt sommarkort..





Till en prinsessa..

Vilket underbart papper jag hittade hos Gunilla..man behöver inte pynta så mycket...


Jättesöt stämpel som tyvärr var lite lång så man fick kapa den på tre..


Skärgårdsinspirerat bröllopskort


söndag 20 april 2008


Stefan hittade denna lekstuga igår på nätet, gissa vems önskelista den står på?
Då är helgen snart slut, varför går det så fort? Vi har varit på långis med barnen i det soliga vädret och det känns nu i ansiktet!! Hade fika med oss och besökte en lekplats en bit härifrån, helt plötsligt kommer det en räv!!? och spatserar förbi en bit ifrån oss, mitt i ett bostadsområde. När såg man en sån sist?
Hade en jättetrevlig dag med scraptjejerna igår på vuxenskolan, tiden gick alldeles för fort bara och jag hann inte alls det jag tänkt mig!! Men det var kul i allafall och det var ju huvudsaken! Det blir nog lite pyssel ikväll misstänker jag!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...