måndag 23 juni 2008

Nu ser ni har vi en fungerande dator, hyfsat iallafall..vi köpte turbo-3G men fick snigel-3G så det går LÅÅÅNGSAMT..men det går ju!!! Man får vara glad för det lilla och hoppas att snigeln kopplar in turbon snart!!! Har nu äntligen lagt in lite nya kort att titta på, det kommer fler men vill inte bomba er!!
Jobbar nu på inbjudningskort till tjejernas kalas och det blir nog jättebra, ni får se sen!!
Igår blev jag ivägskickad på bio av min man, har väntat på Sex and the city i ett halvår och så säger han, ska du inte gå på bio ikväll...jag hade inte ens tänkt tanken..!!! Men jag kom iväg, själv faktiskt för NÄR är jag nånsin själv?? Det kallas nog egentid och det var riktigt skönt!!, en stund ända tills tankarna flyger hemmåt och man undrar om barnen sover och hur det gåt i fotbollen som maken skulle titta på..INTE för att filmen var dålig på något sett, den var tvärtom väldigt bra om man gillar Sex and the city, massor med skratt, tårar och gripande ögonblick som man känner igen sig i!!! (om man har gift sig och fött barn) !! Men man är lite FÖR ovan att vara helt för sig själv!! Men trevligt var det och skulle kunna se den imorgon igen!! Den dvd:n hamnar definitivt på önskelistan!! Rekommenderas varmt!!
Har dessutom blivit bekräftat att vi ska ha klassfest med gamla klassen från 9:an i juli!! Det var lite osäkert eftersom de flesta vill komma till en färdig fest och inte alls hjälpa till själva, men tack vare V som bor 30 mil härifrån så blir det ändå en och det ska bli jättekul, hoppas bara att så många som möjligt har möjlighet att komma!! Nog för idag...ha det gott så länge!!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...