fredag 10 oktober 2008

Äntligen fredag....

Hallå på er!!
Äntligen en liten uppdatering på bloggen..lite nya kort att titta på, kolla gärna lite extra på kortet här nedan som jag är väldigt nöjd med..tog lite tid att göra. Fick inspiration av Grodans scrapgarden på mässan! Favoriten är den riktiga kanelstången..fler såna blir det garanterat!

Haft ett par roliga dagar i huvudstaden..flög upp i söndags för att hälsa på min kära lillebror och kolla hans nya lya!! Den var superfin och vi hade en jättetrevlig kväll, var ute och åt god mat och fick på köpet lite livemusik..schlager dessutom och sån musik gillar vi skarpt!! Och detta var en söndag och det var fullt hus..LIIITE skillnad mot lilla Kalmar där det numera är öde en lördagkväll!!
Vidare till Bålsta och en helt fantastisk konferanssnläggning som hette Aronsborg..det var en idyll!! och i luften låg ständigt en doft av choklad..de hade det i allt, hela tre-rättersmiddagen på måndagkvällen hade chokladtema och det var riktigt gott..tänk en rödvinssås med choklad i...
Intensiva två dagar men roliga!!

Hann shoppa en snabbis på panduro på söndagen..hittade lite av varje bl a en karta med julstämplar..så söta! Kort med dem kommer framöver..

1 kommentar:

Soulsister sa...

Gu va fina kort! Blir så inspirerad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...