onsdag 11 februari 2009

Lite nytt och ett gammalt...

Godmorgon!!

Visar ett nytt kort som var beställt och ett av mina första kort som dt åt skogstokiga med piraten men nu har jag bytt ut de tomma chokladpengarna mot riktiga chokladpengar vilket jag tror kan uppskattas av den som ska få det!! Eller vad tror ni??

Även juni månadsblad är klart och jag längtar till sommaren så fort jag ser den..tänk de första svenska jordgubbarna.......(drömmer lite nu!!)

Det tar sin lilla tid med den där almanackan..men jag måste vara säker på hur den ska se ut innan jag sätter igång, juli komer snart också..vet exakt hur den ska bli!!

Ikväll blir det scrapträff hos scrappamemej, ska bli kul och jag hoppas postgången har skött sig för isåfall kommer jag få ett kul brev på posten..som jag kan använda där!! Resultatet får ni se framöver!

Sista tävlingsdagen här för min lilla utlottning..drar en vinnare ikväll, lämna en kommentar under dagen om du vill vara med och ha chans att vinna ett pysselpaket eller två kort, tala om vilken av vinsterna du vill vinna!

Tävling även hos skogstokiga då hon firar 1-årsdag med sina stämplar, du kan vinna en specialgjord stämpel för detta tillfälle..det vill du väl inte missa??

Ha en bra dag allihop!!

1 kommentar:

Monica sa...

Oj vad mycket fina kort du gjort!! Gillar Skogstokiga-stämplarna massor =) Vill gärna vara med i din kommentars tävling -om jag har turen med mig vinner jag gärna ett pysselpaket!!
Blev inte helt klok på om det är ok att skriva vid vilket inlägg som helst, så jag provar...
Tack för all härlig inspiration!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...