söndag 1 februari 2009

Vinnaren av ett uppstämplat "kit" från skogstokiga är....

Då var det dags...

Jag tycker detta är jättekul.......(drar nu...)

Alla som lämnat en kommentar har fått ett nr i den ordningen kommentarerna kommit och det blir en lott,,,,då ska vi se vad det står på lappen ....

Haha..det var i grevens tid..Vinnaren är den som sist lämnade en kommentar nämligen.....

Trumvirvel......

Nr 42, Soffi2-Oliwers mamma..hon lämnade sin kommentar för mindre än en timma sedan!! Stort Grattis till dig!!!!!
Maila mig din adress till lena.scrappa@gmail.com

Måste ha fler tävlingar för det är såå kul att dra vinnare!!

Och det blir nog snart dags då räknaren jobbar för fullt och det är inte långt kvar till mina
10 000 besökare...jösses vad fort det går!!! Mindre än 200 kvar så det blir nog fortare än jag räknat med!! =) Då kommer en ny tävling så håll utkik!!

Glöm inte kolla Petras blogg, det är hon som skapar alla dessa fantastiska stämplar jag har förmånen att designa med ännu en månad!!!
Det är jättekul att jag får vara med ett tag till, annars hade jag nog varit lite deppig nu då Januari är slut...Stort Grattis till vinnaren av utlottningen och Tack Petra för att jag får vara med ett tag till.....

Ett jättestort TACK till alla er som varit med i utlottningen och lämnat underbara kommentarer..de värmer och jag hoppas ni fortsätter besöka både min och Petras (skogstokiga) blogg även i fortsättningen!!

I Februari kommer jag även visa kort som jag gjort åt vår lokala scrapbutik (scrappamemej), där vi sitter och pysslar tillsammans på onsdagar och lördagar..hon har även en webbutik och inriktar sig mest på papper men har även ett helt annat sortiment, säljer bl a ProMarker Pennor !! Ta gärna en titt hos henne och bor du i närheten av Kalmar tycker jag du ska besöka henne och komma och scrappa me oss!! Allt om öppettider finns på hennes sida och adressen finns till höger i min blogg!!

2 kommentarer:

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Ett stort Skogstokigt Grattis till vinnaren.

Susanne sa...

GRATTIS till Oliwers mamma!!!!!

När jag läste att det var den "sista" kommentaren som vunnit, så trodde jag att det var jag,...ha ha, men det var ju den nästa sista som vann!!

Nu ser vi framemot nästa tävling!!

Ha en fortsatt bra dag, hemma i snöiga vinterland! Så mysigt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...