torsdag 21 maj 2009

Tävlingsdax!!!!!

Hejsan hoppsan på er!!!
Oj vad fort det går...utan att ens märka det så har jag passerat 15 000 besökare..(det var ju 10 000 nyss..!!!), STORT TACK till er alla för att ni besöker mig!! Och detta måste vi fira såklart, eftersom jag själv blev lite överrumplad av antalet besökare så har jag inte bestämt nåt pris men nåt kul ska jag väl komma på!!
Som jag gjort innan så blir det två priskategorier, en för er som vill ha ett scrappris och ett för er som inte scrappar...allt ni behöver göra är att lämna en kommentar i bloggen varsomhelst (glöm inte lämna din mailadress!!) och nämn då vilket pris du vill vinna! Nämner du denna tävling i din egen blogg får du två "lotter"...
Hur länge ska vi tävla då??..hmm...ni får tom den 31 maj på er!! Lite mer än en vecka...

Lycka till!!

Lite annat..ikväll har jag och min kompis H varit på fotboll, KFF-Örgryte. Matchen var sådär kul och jag förstår varför Kalmar ligger lite lågt i tabellen..det var ingen direkt underhållande fotboll,, jag klandrar dem INTE, de har tappat flertalet "målgörare" och det var det som saknades ikväll..förra året var vi ju en "målmaskin"...MEN..de är trots allt regerande svenska mästare ett bra tag till och jag tror stenhårt att de kommer tillbaka..kanske inte ett SM.guld till men jag tippar top 5!! Hur som helst är jag grymt stolt över dem och vad de presterade förra säsongen!!

På Freriksskans, på Fredriksskans..där spelar Sveriges bästa lag.....tralalalalalalalala..
Ni som hänger med i allsvenskan känner nog igen denna melodi!! =)

9 kommentarer:

Vera sa...

Yes... blev jag först ut?! Självklart vill jag vara med och tävla om den scrappande delen av vinst!! Ska dessutom länka in i min blogg så att jag får två lotter (då kanske lyckan står mig bi) :)

Det är förståeligt att din räknare knallar uppåt, du har så fina alster att visa så hos dig springer man ofta under en vecka ;)

Ha det gott min vän!

KRAM/ Vera
norrvera@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill också vara med på den scrappande delen är ofta inne på din blogg och inspereras kanon fina grejer

Anneli
Mail: info@cawo.se

Pernilla sa...

Klart jag vill vara med å tävla, gör i nästa inlägg en länk till dig, så jag hojtar här då så jag får två lotter ;)
Jag vill då vinna det icke scrappande priset :)

Ha en bra dag!

pillan102@hotmail.com

Monika1971 sa...

Hejsvejs!

Självklart vill jag vara med i denna tävling! Tittar in på din blogg i stort sett varje dag och har fått mycket inspiration, vilket behövs eftersom jag är nybörjare på området. Skulle jag ha turen att vinna så är det den scrappande delen som jag är intresserad av.

Må så gott!

Jämtlandshälsningar från Monika

06386442@telia.com

Anonym sa...

Måste väl också ge mej på ett försök att vinna den scrappande delen. Hittade hit från min svägerska Veras blogg, har kikat in här några gånger men aldrig gett mej till känna. Fina saker gör du i alla fall!

/Magda

magdalena.engberg@allt1.se

LenA sa...

Grattis! Förstår att antalet ökar snabbt med tanke på allt fint man kan se och all inspiration som finns att hämta hos dej!
Har hittat till dej via skogstokigas blogg och nu ligger du i min blogglista så jag inte missar något!
Länkar och kniper dubbelott i den scrappande skaran!

Kramar

lenamariabloggar.blogspot.com

Soulsister sa...

Naturligtvis vill jag vara med o vinna ett scrap pris!
Kommenterar ju mest dina alster inne hos Petra, men där e du ju ofta :)
Kram från mig

katarina.soulsister@gmail.com

Anonym sa...

Hej!

Klart att jag vill vara med och tävla. Scrappar inte så mycket utan gör mest kort.

Ha en bra dag


Veronica
fam.swahn@telia.com

märta sa...

Det är klart att jag vill vara med i din tävling. Har jag tur att vinna så kan jag tänka mig båda kategorierna jag själv scrappar inte men jag har tre döttrar som gör det. Jag länkar från min blogg. http://angsgard.blogspot.com
Ha det så bra! Märta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...