fredag 14 augusti 2009

3-D kort..Här kommer ett lite annorlunda kort, jag har aldrig sett ett sånt förrut och tyckte det verkade kul och var givetvis tvungen att prova. Det är faktiskt inte så pilligt som man kan tro..hade ingen mall eller så utan vek på fri hand. De superhärliga papprena kommer från scrappamemej och de är nyinkomna, i bakgrunden ser ni skogstokigas stora swirl. Det var uppskattat av mottagaren också så det blir fler såna här kan jag lova!! Ideén till detta kort hittade jag på en sida som heter splitcoaststampers.
Sista dagarna på semestern och faktiskt ser jag fram emot att jobba..kommer få en hektisk höst vet jag (berättar mer om detta vid ett annat tillfälle) men det ska bli jätteroligt och en stor utmaning!!
I helgen blir det kalas för pappsen, det är väl det enda vi har inplanerat vad jag vet..ett besök hos Gunilla på scrappamemej hoppas jag att jag hinner med i morgon..behöver cardstock..
Snart öppnar onsdagsträffarna igen hos henne och för er som inte vet så träffas scrapgalna tjejer och pysslar tillsammans och för ynka 30 kr får man låna alla verktyg och stämplar i ateljen.
Nähä nu får jag nog göra lite nytta härhemma...dammsuga och diska..jaaaa va kul!!!=)
Hoppas ni har nåt roligare för er..
Trevlig helg och kram på er!!
Lena

2 kommentarer:

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Hejsan tjejen!
Imorgon ska jag bjuda på muffins.
Från ditt recept. Med blåbär i.
Jag ska även visa ditt tjusiga kort i bloggen. Alla som sett det (irl) tycker det är superläckert. Så du har fått massor av beröm ska du veta.
Stor kram till dig

annkan sa...

Härligt kort i en superfräck vikning!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...