fredag 28 augusti 2009

Halloweenkort + pärlkatastrof!!!

Halloweenkort är riktigt kul att göra..lite som med påskkort kan man nu blanda en massa härliga färger..vampyrdraken är så klart från skogstokiga.. Måste bara visa den här bilden..medans vi andra satt vid matbordet och åt färdigt hade Tess smitit in på rummet och lyckats lyfta ner lådan med SMÅ pärlor..Stefan och jag tittar på varann medans vi hör ljudet av "hela-lådan-med-pärlor-hälls-ut-på-golvet!!!"+ "vad-kul-det-är-att-vispa-ut-dem-över-hela-golvet..En djup suck och sen "dealade" vi om vem som skulle diska och vem som fick plocka upp dem igen...(jag diskade..=)..haha..numera står den högre upp denna låda...av förklarliga skäl!!
Det ni ser är bara en bråkdel av alla pärlor...de låg som sagt över HEEELA rummet!!

Passar på att hälsa trevlig helg!!
Kram Lena

5 kommentarer:

Soulsister sa...

Ser ut som färgglad konfetti :)
Ack dessa barn, kommer ihåg en gång min son ville laga mat och skulle "koka ris"....råris på HEEEELA golvet...o jag kan berätta att på vårt klinkergolv flyger det rätt bra. Tror jag hittade risgryn flera månader efteråt ;)

kram

annkan sa...

Oops... ;-)

Ett tips- de går rätt lätt att sopa upp.
Ett tips till- scrappa det fotot sen- så blir det ett kul minne i alla fall. ;-)

Trevlig helg.
Kram på dig!

annkan sa...

Men jag glömde ju...
Vad läckert det kortet var!!

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Fy vad pärlor :OS... Tar väl evigheter att plocka upp.

Tess sa...

HAHAHA! Då var väl Stefan nöjd, plocka pärlor måste vara hans favorit hobby! =)
Hej förresten! Nu var det alldeles för längesen! jag har inte sett er på jättelänge. Vad stora flickorna har blivit, tiden går alldeles för fort. Min bebis är 3,5 veckor nu och växer alldeles för fort. Ska försöka ta mig till småland snart, då kanske vi kan träffas? Kram Tess den äldre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...