Julkort och god mat!!

Godkväll mina kära besökare!!
Bättre sent än aldrig kommer nu bilderna ni kanske redan sett hos skogstokiga, Detta är lite jul-alster, som det förresten börjar bli dags att ta tag i ordentligt snart..jag har ju redan gjort ett gäng men av erfarenhet blir det många innan julen är över!!Jag gillar verkligen de här två figurerna, dessa två ihopmaskade till ett motiv. De tillhör skogstokigas nya serie. Kontakta gärna Petra om ni vill veta mer om hennes härliga stämplar!!
En liten detaljbild..

Detta kortet har en härlig vintertouch tycker jag i hopp om att vi får en härligt vit vinter i år...eller vad säger ni??
För övrigt är jag tokmätt då jag och större delen av min personal ( en blev sjuk i sista stund) varit ute och ätit. Vi brukar göra detta då vi haft personalmöte för att få en chans att träffs utanför butikens fyra väggar!!
Restaurangens specialité är tapas och i detta fall beställer man in små minirätter av allt möjligt, mkt trevligt men det farliga är att man sitter och plockar med maten och märker inte att man blir mätt!! Jag åt vitlöksbröd, friterade klyftpotatis med aioli, halstrad färsk sparris m parmesan, ruccola, röd lök och balsamvinäger, och hemmagjorda stora lite lyxiga köttbullar i tomatsås..gissa om man höll på att trilla av stolen av mätthet..som tur är cyklade jag hem så man fick lite motion efter denna supermåltid!! Rekommenderas verkligen!
Annat kul idag är att (och nu kommer nyheten)jag har varit i min nya butik!! Vi kommer öppna ännu en som jag också kommer ha hand om och driva och idag fick vi komma in och kolla i det gigantiska modehus de smällt upp bredvid IKEA. Rena julafton för mig! Nu är ju inte bygget klart så min butik såg lite "kal" ut men jag vet att det kommer bli superläckert!! Så pga detta har jag lite att pyssla med i höst och ber om ursäkt i förväg om jag inte hinner uppdatera i den takt jag vill..ni får ha lite överseende men jag ska göra mitt bästa!! Superkul är det iaf.

Det här får räcka för idag. det som är kvar av denna dag, imorgon kommer en ny och då vet man aldrig vad som händer!!

Glöm inte tävla gott folk, ni har till på söndag på er!!
Lämna en kommentar så är ni med!!

Kram och sov gott!!
Lena




Kommentarer

Soulsister sa…
Har kommenterat dina supersnygga kort inne hos Petra. Den nya serien är så himla härlig! I lööööv!

KRAM
annkan sa…
Underbara kort!!
Vad jag tokgillar det översta, med det läckra paret!
Det undre..ja, det framkallar verkligen vinterkänsla. Superfint det också!
Och nu blev jag sugen på julkortstillverkning igen! (Har faktiskt börjat, men inte hunnit så långt).

Och oj, vilka roliga nyheter du hade då! Butik. Får man fråga vilken sorts? Och..du har alltså butik sen förut då, eller?
Många frågor blev det, fniss.

Ha en bra dag!
Kram!
Cathrin sa…
Hej Lena!! UNDERBARA kort....du är helt makalös.Vad spännande med ännu en butik, förstår om du kommer ha fullt upp, Lycka till!
Kram Cathrin