lördag 24 oktober 2009

I´m back.....

Hej på er mina kära besökare!!
Jag får be om ursäkt att jag inte uppdaterat på ett tag men det har varit lite hektiskt i mitt liv den senaste veckan!!
Jag har sen förra fredagen ägnat all min tid till att öppna en ny butik och det har varit mer krävande än jag trodde..eller kanske inte, jag trodde inte att jag skulle vara sååå trött om kvällarna..har i princip toksomnat varje kväll!! Hur som helst har allt gått jättebra och är nu stolt butikschef åt två butiker!! Nu börjar det riktiga jobbet att få bägge att fungera på bästa sätt!! En riktig utmaning som jag med glädje antar!! Att jag är mäkta stolt över den nya butiken förstår ni säkert men det som är mest roligt är att det från början är min ide att starta denna butik och att företaget hakade på är jag fortfarande sååå glad över!! Fatta att lilla jag kom med en ide och nu står jag här med en sprillans ny butik med höga potensial!!! Jag och all min personal har jobbat stenhårt den sista veckan och jag är så stolt över dem och det arbete de lagt ner och jag längtar redan till måndag då jag får åka dit igen..jag trivs verkligen som ni säkert förstår..Pga detta så har tyvärr min blogg blivit lidande den senaste veckan och jag hoppas ni har förstående över det!! Jag ska försöka komma ifatt så att ni fortsätter komma hit och kolla!!
Vissa av er har kanske sett dessa kort redan på skogstokigas blogg men jag visar dem här ikväll, några av er kanske har missat...
Har fastnat för att göra blåa julkort i år...
Det är ju även pumpatider och vad kan vara mer passande än ett pumpareceptkort??
Även denna tjusiga stämpel kommer från skogstokiga!!

Då jag igår kväll var rätt mör efter öppningen så blev det ingen lång fredagskväll..har idag sovit ikapp..(försökt i allafall) men känner mig piggare ikväll och har t om målat lite motiv..har inte scrappat på hela veckan och känner att det tar nog ett par dagar innan jag är i fas igen..är sugen men orken och kreativiteten saknas..min hjärna har jobbat nog för ett tag framöver..*ler*..
Jag hoppas ni finns kvar som besökare trots min dåliga uppdatering!! Jag håller koll på er iaf.
Ha en mysig söndag!!
Stor kram till er alla!!
Lena

4 kommentarer:

Vera sa...

Vet du vännen... det är ingen som helst risk att vi skulle sluta komma in på din blogg och kolla läget- även om det tar lååång tid mellan uppdateringarna!! Din blogg tillhör mina (och säkert fler med mig) favvobloggar.

Vad kul att allt gått bra med nya butiken! Önskar att jag bodde närmare dig, då skulle ja ha sökt jobb hos dig :)

Vila upp dig och så kommer du tillbaka i bloggandet då orken och inspirationen hittat tillbaka :)

Stor KRAM

annkan sa...

Men såklart att vi finns kvar!
Du gör ju så underbara kort att man kan inte låta bli att kika in här så gott som dagligen.

Grattis till nya butiken! Det är ju inte konstigt att du inte orkat med något annat... Måste ha tagit på nåt fruktansvärt. Skönt att du fått sova ikapp lite.

Som vanligt ursnygga kort!
Jag har också känt för blått till julkorten i år- men gissar att det som vanligt blir en blandning av allt möjligt.

Ha det gott och kram på dig.

Ellis sa...

Jag har ju din blogg på bloglovin så missar inget! =)
Lycka till med butiken och tjusiga kort som alltid! =)
Kram Elenor

Terese sa...

Hej! Vill bara säga att jag hittat din blogg idag via Skogstokigs blogg, och oj var duktig du är. Och vad du inspirerar! Hit kommer jag komma fler gånger :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...