torsdag 26 november 2009

Jul och marint....

Idag har vi plockat fram adventsljusstakarna, kanske några dagar för tidigt men då får man njuta några dagar längre av dem..vilket härligt ljus det blir av dem...
Har varit ledig idag, inte fel att vara ledig en vardag..dessvärre får jag jobba på lördag istället ..men kul att se hur det är..händer ju inte så ofta! Vi har idag införskaffat en ny säng åt Elisia..hon växer ju så det knakar och hennes gamla var på tok för liten!!! Vi sa inget utan när hon kom hem från skolan stod den där bäddad och klar och gissa om hon blev snopen..så kul att se hennes min! Ikväll somnade hon som en stock...fast det brukar hon iofs göra ändå men nu kan hon ju röra på sig...vi konstaterade att hon har MKT skönare madrass än vi så ska man ta en tupplur ngn gång så vet jag var jag kommer hamna iallafall!! :)
Tess har fått sin influensaspruta idag..hon var jättetapper och satt och tittade på sprutan ända tills det var klart och började svida..då började läppen darra...men det tog ett par minuter så var hon glad igen..jag anmälde mitt intresse för en också om det var så att de fick ngn över idag och fick åka dit ikväll så nu är jag också vaccinerad. Alla pratar om dessa biverkningar men jag har inte känt så mkt än..ingen smärta i armen men jag är trööööött...men det behöver ju inte bero på den...sitter vid scraphörnan just nu och dessvärre hittar jag inte så mkt inspiration just nu..kanske för att jag är just trött..får se om det lossnar...
Som tur är finns det ändå saker att visa och här kommer två skogstokiga alster...Snart är det dags att baka lussebullar!!!
Och här var det lite mer marint tema..som är ett favorittema hos mig..:)..och dessa stämplar är väl hur fina som helst!! Kolla in skogstokigas blogg för att se fler av hennes stämpelmotiv!!


Det var allt för ikväll..
Stor kram till er alla!!
Lena


4 kommentarer:

Soulsister sa...

Älskar alla dina kort, man blir både glad och inspirerad av dem!
Satte upp mina stakar igår, skönt att ha det gjort :)

KRAM

Anonym sa...

Vad fint med den blåa bakgrunden och snöflingorna eller är det stjärnfall ? Kan inte säga att jag blev inspirerad att baka excistav dit lussebullekort för dom blev redan bakade innan jag tittade in här. Men passligt var det. Läckert kort som alltid !!!
Kram mamma

Anonym sa...

Oj det kom lite hopblandade bokstäver mitt i . Inte meningen !!!
Kram igen ! Ma

annkan sa...

Riktigt sköna kort du gjort!!
Gillar det med lussekatter- mums!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...