onsdag 18 november 2009

Telefonbok!

Godkväll kära besökare!!
Influensan har givit vika och imorgon bär det av till skolan och jobbet vilket ska bli kanonkul faktiskt!! Är inte mycket för det där att vara hemma vid sjukdom men när barnen är dåliga finns ju inte så mkt val! Idag har hon iallafall varit jättepigg och ingen av oss andra känner några symptom så vi får hoppas det förblir så!! Men nu är det ju snart helg igen...:)
Dagens alster är en adressbok som en vän önskat sig i födelsedagspresent..har ni inte provat så gör det för de är kul att göra dem...har en tom som ligger å väntar..kanske det blir en utlottning av en framöver...Motivet är en älldre skogstokig stämpel men den är ju som klippt och skuren till denna bok..
Idag har jag även plockat fram symaskinen som också slåss om plats på mitt numera ganska fulla scrapbord..ja den går ju att lyfta ner om det känns föör trångt. Men ett kort med riktiga sömmar blev det idag..kommer framöver!! Riktigt snyggt måste jag säga..med sömmarna alltså!!

jahapp..det var allt för i afton!!

Vi hörs snart igen!!
Kram Lena3 kommentarer:

annkan sa...

Men vilken fin telefonbok! Och ja, snacka om att den stämpeln passade. :-)
Den är superläcker och din vän kommer ju bli så glad åt sin present.

Kram på dig.

annkan sa...

Tuuuuusen TACK för fin-posten som låg i brevlådan idag!!!
Du har ju ett hjärta av guld, som är så snäll och tänker på mig!
Blev SÅ himla glad så du anar inte! :-D


Varma tack-kramar till dig. ♥

Anonym sa...

Vad skönt att Elisia är frisk igen !!! Hoppas ni andra har klarat er. Jättefint pyntad telefonbok !! Det är ju det jag säger.....Petra har ritat stämplar för alla olika situationer.
Kram mamma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...