onsdag 30 december 2009

Lenas nyårskarameller!!!

Ja då var 2009 snart slut...fort har det gått...kommer ihåg när jag gjorde mina första skogstokiga alster som Dt för exakt ett år sen...kommer ihåg det som det var igår! När jag tittade ett år bakåt i bloggen ser man att jag faktiskt utvecklats en del..det första korten på detta år var nog inte så avancerade..eller har jag bara lagt till med en annan stil..men det är ju kul att det går frammåt!! Det var inte lätt att välja ut mina tio favoriter..har många som jag gillar men här kommer ett urval av vad jag gjort under året...Detta kort kommer jag alltid vara grymt stolt över...ni har nyss sett det på bloggen men här kommer det igen! Detta visades upp i tv4 nyhetsmorgon den andra advent i år..tycker om det massor och jag la ner sjukt mkt jobb på det!! Stämplarna är skogstokiga!!
När skogstokiga firade sin 1-årsdag gjorde jag detta kort och skickade till Petra..alla motiven är ihopmaskade till ett motiv..lite pyssel där....

Givetvis var jag tvungen att prova göra en skogstokig tårta till mina töser när de fyllde år...motivet i sin helhet är gjort av Petra och sen utskrivet på ett specialpapper för bakverk.


Fantasin hade inga gränser och en lampa skulle jag ha med skogtokiga motiv...osäker på hur det skulle funka med värmen från lampan men idag mkt senare kan jag säga att den funkade perfekt..dock har färgerna bleknat ngt. En ny lampa får det nog bli frammåt våren!
Detta alster är väl det jag lagt ner mest arbete på...ett babyalbum med massor av sidor...vill du se resten av sidorna i denna bok finns de såklart i bloggen. Alla motiven är skogstokiga
Vi var på scraåträff i Oscarshamn min mamma och jag och detta kort vann jag första pris med...ett av korten jag faktiskt ej gör mig av med...

En superhärlig receptlåda blev också gjord...dessvärre har jag ej hunnit göra så många receptkort men det kommer...vill verkligen fylla den...Ännu ett tävlingsbidrag jag vunnit med..detta kort "sålde" jag senare till Helena på Landstoken för ett rejält pysselpaket som jag lottade ut i bloggen...


Scrappat flera kort i den annars omöjliga färgen lila..gillar den inte alls annars men på kort är den perfekt!! Tycker om att använda riktig spets (handvirkad i detta fall)
Också ett favoritkort som jag fastnat för..gillar den lite lantliga stilen och bokstäverna är grymma..väldigt snygga också att stansa ut i småmönstrat papper!!
Hoppsan, det var visst alla alster...jag har haft ett härligt pysselår med ett gäng pysselträffar, dels i Torsås, en gång i Oscarshamn och sen har mamsen och jag varit på mässa två ggr i Hbg. I höstas på mässan fick jag äntligen träffa skogstokiga Petra irl och det var väldigt kul då vi haft mailkontakt såå länge!! Ser fram emot fler möten =)
Jag hoppas nästa år blir lika pysselrikt..jag har ju en del mer jobb nuförtiden då vi öppnat en butik till i år men det hindrar inte mig från att pyssla om kvällar och nätter!!
Jag vill ta tillfället i akt att önska alla mina besökare ett riktigt gott nytt år och jag hoppas ni fortsätter besöka mig ..
Ha en jättetrevlig nyårsafton och så hörs vi nästa år!!!
Bamsekram från Lena

8 kommentarer:

Ellis sa...

Jättefina alster! =)
Ha ett Gott Nytt År!
Kramar

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Ja, tänkt vad tiden går fort när man har roligt. Ser fram emot ett fantastiskt 2010 med dig och ditt skapande. Året 2009 har varit grym kul och dina kort under tiden har gett både mig och alla andra stor glädje och lycka. Själv så ritade jag två nya motiv igår. De blev så otroligt söta (tycker jag *fniss*).
Gott Nytt År på dig Lena och massor av Skogstokiga kramar till dig och din familj.

Soulsister sa...

Jag har ju följt dig från din DT-start och bara ÄLSKAR dina alster. Ser verkligen fram mot vad du kommer skapa under 2010.

Gott Slut och Gott Nytt År från mig
KRAM

Cathrin sa...

Härliga favoriter du visar, toppen.

Undrar om 2010 ska innebära en Skogstokig träff, för visst vore det väl kul?

Nu har du fått en härlig Dt-kollegaPetra/Paradise om jag inte har fel så ställer hon direkt på en träff.
Önskar dej ett GOTT NYTT ÅR!

Kram Cathrin

annkan sa...

Vilka underbara alster du gjort!

Så roligt att du fortsätter som DT. :-)

Önskar dig och de dina ett riktigt Gott Nytt År!

Kram.

Maria sa...

Det var ingen dålig 10 i top.
Verkligen fantastiskt. Tårta och lampa ocg receptbox. Du sprudlar ju av ideer tjejjen :-D
Maria

Linda Horn sa...

Underbara alster allihopa!!!


Stort grattis till vinsten inne på Handstämplat, rackarns, den skulle ju jag vinna!!!
God fortsättning!!!

Nina sa...

Grattis till skärmaskinen!
Vad mycket fint du gör!
// Nina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...