lördag 26 december 2009

Massor med skogstokiga alster....

Hej gott folk!!
Hoppas ni haft det bra i julhelgen!! Jag njuter i fulla drag över att ha långledigt (4 dgr)...julafton var jättemysigt och vi firade med mor och far, och min svärmor. En lugn och skön julafton med god mat, tomte och julklappar!! Igår var en riktig slappardag och vi satt mest i soffan och myste..ungarna hade fullt upp med alla nya saker!!
Idag har vi varit hos min äldsta bror och hans familj för den alternativa julaftonen (eftersom vi inte träffas alla på julafton. Vi har ätit kalkonmiddag...(så gott!!), träffat tomten igen och lekt våra traditionella paketlekar..favoriten är den då alla har med sig en paket för ca 20 kr (valfritt), man lägger alla paketen i mitten och sen slår man med tärning, får man en sexa får man ta ett paket...när alla paketen är slut öppnar man och ställer en timer på en tid( ca 12 min kanske)..man fortsätter slå och då man får en sexa får man knycka en paket från ngn annan..det brukar gå vilt till och alla sliter i grejerna...hehehe..Isak min brorsson var ganska missnöjd med att han fått en paket säkringar..de var ingen som tog dem från honom....den leken kan rekommenderas!! den andra leken är att en person (den som vann föregående år) köper en hemlig paket och de andra ska via ja/nej frågor försöka lista ut vad det är...
Alla är vi barn i grunden ......kul med lekar!!
Jag har slarvat väldigt med mina uppdateringar så här kommer en resume på alla skogstokiga aslter som visats i den skogstokiga bloggen de senaste dagarna!
Det första kortet har ju fått en liten historia bakom sig...endel har säkert läst på skogstokigabloggen men för er som ej sett ska jag berätta...
Tv4 utlyste en julkortstävling i tv och vem är sen att nappa?? INTE JAG..så jag for in i scraphörnan, pysslade med samma kort en hel kväll och tänkte som den tävlingsmänniska jag är att den här tävlingen SKA jag vinna!!! Den andra advent visades en del kort som kommit in upp i tv och Tilde plockade fram mitt kort!!! Det var maffigt kan ni tro...jag var så stolt så jag nästan fick rysningar i kroppen...(det finns ett klipp som jag ska försöka få hit till bloggen och kommer lägga den här i sidan om jag lyckas!!) Den tredjeadvent utsågs tio finalister som sen skulle tävla om den åtråvärda vinsten..en digitalkamera..men tyvärr var jag ej en bland dem...det var lite trist men jag är ändå sjukt stolt över att ha fått MITT kort visat i tv!!!!
Här är kortet...alla stämplar är skogstokiga....
Insidan...

och baksidan...Här kommer även en hel drös med andra skogstokiga alster!!Ett blockljus med stämpelmotiv...Julkort med min absoluta favorit!! Ängeln...Detta rosa skulle varit ett bidrag i en tävling men hann ej skicka in...=(Närbild..


En liten blomtag...
Ja detta var ett av de längre inläggen....
Jag längtar nu efter att sätta mig i pysselhörnan då det var ett litet tag sen..det har ju varit lite annat att tänka på..men kul också att göra ngt annat nu än julkort!! Älskar att göra julkort men det blir så intensivt!!
Alla hjärtans dag nästa va??
Ha det bra alla ni!!
Kram Lena


4 kommentarer:

annkan sa...

Haha, japp- alla hjärtans dag..och så en bunt med grattiskort däremellan. ;-)

Jag tycker i alla fall att ditt kort skulle ha vunnit- SÅ fint!!!
Förstår att det var en speciell känsla att se Ditt kort på tv- häftigt!

En massa fina alster har du gjort- jag älskar ängelkortet som går i vitt. Underbart!

Kram på dig och god fortsättning.

Soulsister sa...

God fortsättning vännen! Har ju kommenterat alla dina alster inne hos Petra innan och jag bara älskar dem.

KRAM

Vera sa...

Tack min söta underbara vän- fick kuvertet idag *hoppar av glädje* Såg att du kompletterat med lite mönstrat och det var snällt- och snyggt!! Tack även för det fina julkortet med hälsningen- kort sagt så har du gjort min dag idag!!!

Förstår att du är stolt över att just ditt kort visades i tv och jag förstår att dom valde att visa upp det, för som vanligt är ju dina skapelser som godis för ögat.

Snart nyår så passa på att ladda batterierna för ytterligare en storhelg att fira :)

KRAM på dig från mig!

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Ja, alla dina kort är underbara :O).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...