Rött och vitt....

Är temat idag!! Och det gillar jag på alla vis..rött har alltid varit en favoritfärg, sen har vi ju Kalmar FF...de håller sig ju också till de kulörerna och sen är det ju perfekta julkortsfärger!!
Först ut är ett tomtekort med ett maffigt silverband. Stämpeln är från Magnolia, swirlen och texten kommer från skogstokiga.
Detta julkort med skogstokig stämpel är jättesött, stämpeln menar jag...en favorit!! Kul att måla!! Även textcirkeln kommer från skogstokiga!!

Lite närmare...


Ännu ett röd/vitt...bandet blev jag tok-kär i, hittade det i en syaffär i stan. Stämpeln har jag fått låna av Susanne och den är från Magnolia. Här har vi även en lite bit gottis på som jag tror uppskattas, en minipolkastång!!
Det var dagens kort...passar på att njuta för fullt ikväll, är ledig imorgon och jobbar istället på lördag! Tess som får va hemma med mamsen imorgon ska hjälpa mig baka lussekatter!! Jag får nästan panik när jag läser min forna DT-kompis Cathrins blogg då hon inte verkar göra annat än baka..kan man köpa hennes frys tro??? Men som sagt, imorrn blir det iallafall lussekatter..
OCH imorgon kväll ska jag på julbord med mina tjejer på jobbet!! Efterlängtat....blir hungrig bara jag tänker julmat!!
Kram på er!!!
Lena




Kommentarer

Soulsister sa…
Oh så fina kort. Bara älskar dem! Får så mkt inspiration varje gång jag tittar in hit :)
kram
annkan sa…
Underbara kort allihopa!!
Du är en stjärna. :-)

Har också den sittande tjejen och jag älskar den.

Kram på dig.
annkan sa…
Hihi, jag menade att jag har den nedre sittande flickan...men jag har ju faktiskt båda två. ;-)
Tack för att du deltar i min utlottning!

Vilka härliga kort du skapar, tack för inspirationen!
Petra Maria sa…
Superfina och charmiga kort.