tisdag 5 januari 2010

LÅÅÅÅNGT INLÄGG!!!

Först ut ....har gett min man en liten hobby då jag pysslar en del om kvällarna!! Han har blivit riktigt biten....som ni ser!!
Jag ligger som vanligt tvåa med mina inlägg så här kommer ett superlångt!!! Jag ber verkligen om ursäkt och hoppas ni orkar kolla hela vägen ner...

Först ut är en doptavla..mitt alternativ till de i tenn som är såå vanliga!! ( i know) ..gjord på canvasduk i formatet 25*25 tror jag...... Alla motiven kommer från skogstokiga..


närbild....


Sen kommer två av mina almanackor för 2010...gjorde ju en förra året (ett av mina första dt-alster för skogstokiga)
Den har stått här hemma hela året och jag har verkligen gillat den så det var givet att göra fler... dessa två är julklappar till arbetskamrater!! =) De är väldigt kul att göra...(tips)Sen kommer här ett gäng julkort...skogstokiga motiv är det på allihop!!


Hoppas inte ni är alltför uttråkade av julkorten..jag har nog en del fler att visa, frågan är om man ska spara dem till ett annat tillfälle??? Senare i år alltså...=)
Receptkorten visar sig vara ett vinnande koncept...de blir väldigt uppskattade...får nog satsa hårt på dem i år!! Är ju en samlare på recept så jag har massor med godingar jag gärna delar med mig!!!Ett julkort i bruna toner..målade motivet (från skogstokiga) i lite gammaldags toner....

Ett till.....detta är en av stämplarna i skogstokigas serie Lillen och Lillan...


oj..det var nog alla för idag!! Ska försöka hinna med lite mer inlägg eller oftare rättare sagt!

Imorgon är en ledig dag vilket jag uppskattar som alltid!! Denna vecka på jobbet har varit en smula strulig..kassan som "krashade" i lördags (ursäkta mig om stavningen är fel, blev lite osäker....=S) är nu idag utbytt....baaahhhh va mycket pyssel det blev med detta!! Jag kommer numera in i Modehuset och vet vad jag ska göra om jag INTE gör det..(tacksamt!!) Om du undrar vad jag babblar om får du titta i tidigare inlägg!!


Har ägnat två kvällar nu till att måla nya skogstokiga motiv som landat i min brevlåda och har ni inte sett dem så måste ni titta in till skogstokigabloggen och se för de är verkligen supertjusiga!!

Snö har det kommit lite idag så imorgon blir det nog en sväng till pulkabacken...lika bra att passa på!!! Kanske dags att baka lite också...lussekatterna smakar inte lika gott nu efter jul...(vi gillar att fika här hemma så det är bäst att fylla på frysen)...


Det var allt för ikväll...hoppas ni hittar ngt ni gillar...


Ps..om det är ngn som kanske inte besökt skogstokigas blogg (där det står att jag fortsätter) så är jag dt åt skogstokiga ett tag till....=)..vilket jag är vääldigt glad och stolt över!!! Kan man va annat?? =)


Kram på er!! Lena


6 kommentarer:

Soulsister sa...

Har kommenterat alla dina underbara alster inne hos Petra men lämnar gärna en här också. Bara diggar dem alla! Och jag är så förundrad över alla dina idéer. För mig tryter det rejält på scrapp-fronten :(

KRAM

Anonym sa...

Oj det var mycket på en gång !!! Du är så påhittig !!! Roligt att se att även Stefan kan pyssla. Undrar om min "gubbe" skulle gilla något sånt....istället för att sova framför teven.Knappast.
Kram ma

Ellis sa...

Jättefina saker som alltid, gillar allt! =)
Måste ju fråga, har du köpt almenacksblocken och bara limmat på dem på kalendrarna?
Kramar

Cathrin sa...

Heeeeeeej!
Ja det var ett låååååångt inlägg men jag orkade läsa hela, nu blev du impad va?

Du gör så mycket fint och tur att manen har fått en egen hobby så han inte blandar sig i din, ha,ha.

Ha det bäst vännen! Kram Cathrin

annkan sa...

Mmmm- jag gillar dem allihopa! (Har också sett dem innan).
Det är verkligen superfina alster, precis som vanligt. :-)

Och ja, visst är det lite "sådär" med huruvida man ska visa julkort nu..? Har haft precis samma funderingar, hihi.
Men nu tog jag ändå beslutet ikväll att visa upp de fina kort som jag faktiskt FÅTT. De är så fina- bara inte blivit av innan att jag visat dem.
(Sen tycker ju jag att det inte är helt fel att visa kort lite lagom tills nästa julkortstillverking drar igång... Då skulle ju du t o m känna att du "ligger etta" med inlägg, fniss).

Önskar dig en fin fortsättning på kvällen.

Många kramar!

Vera.m.fl sa...

Det spelar egentligen ingen roll hur långa inlägg du gör- man orkar alltid läsa dom hela vägen ut för på din blogg blir det aldrig långtråkigt eller ointressant!! :) Nu måste du skvallra för mig hur du gör när du målar dina stämplar i "gammeldags", jag blir inte klok på hur du gör men det blir snyggt som bara den!! Använder du promarker och isf vilka färger?

Bra att S fått en egen hobby, då kan ni pyssla på varsitt håll utan att nån av er behöver ha dåligt samvete :)

KRAM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...