söndag 28 februari 2010

Tre nya alster!

Go ´kväll!!
Då var helgen nästan slut och snart är det ny vecka! Och ny månad..idag har vi haft 12 plusgrader på balkongen då solen låg på och et var superhärligt!! Hoppas våren är på g på riktigt!!
Idag har vi haft kalas för Stefan som fyllde 35 år i fredags, familjen har varit här på middag! Mkt trevligt och god mat blev det!! Igår hade vi oxo en hektiskt dag, upp tidigt då vi skulle stå på loppis och sälja barnens gamla bebissaker...behöver inte dem mer!! =) Det gick alldeles strålande och det kommer vi göra fler ggr. Fick faktiskt lite kort sålda oxo då jag smugglade med kortlådan..=) Det är ju mässa snart så det börjar bli dags att fylla på scrapkassan...
Ska ikväll visa lite blandade alster, det första är ett födelsedags kort jag skickade till Petra då Skogstokiga fyllde 2 år!! Vet inte vad typen av kort heter men mittenbiten sitter med en tunn tråd och snurrar då runt fritt...jätteläckert!! Insidan..
Baksidan...

Allastämpplar och texter är skogstokiga.Askar är väldigt kul att göra och till Alla hjärtans dag gjorde jag denna, la glashjärtan i och skickade till min "dt-mamma" som förser mig med så mycket härliga motiv så jag kan skapa skogstokiga alster..det var det minsta jag kunde göra i gengäld och som ett tack!!

sist ikväll kommer ett lingonkort med ett litet "fönster"..gillar dessa då det blir liv i dem..

Från sidan..


Insidan...


Även här är motiv och texter helt skogstokiga!!
Tävlingsdax igen för er som vill på skogstokigas blogg...lämna en kommentar och delta i tävlingen. Garanterat ett fint pris till vinnaren!!
Jag har fått info om att det härjar maginfluensa bland personalen, ...jag hatar verkligen maginfluensa och slipper jag så är jag väääldigt glad!! ÄT VITPEPPARKORN...det brukar jag alltid göra om jag anar att smitta är på väg!!!
Maken har fått ett nytt pussel i födelsedagspresent, denna gång med 1500 bitar så jag ska nog ta och pyssla lite nu medan han sitter med det!!
Kram på er!
Lena7 kommentarer:

papirdilla sa...

Hvilke herlige kort!

Klem,
Hanne

Ellis sa...

Jättefina kort, är så kul med fönsterkort! =)
Kramar

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Dom är sååååååååååååååå fina!!!
Skogstokig bamsekram till dig

Anonym sa...

Wow Lena these projects are just amazing !!!
Hugs from france !!!
Mag :)

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Nu är ett kuvert på väg till dig :O)

Vera sa...

Du är bara så.... så BRA! Vilka fina kort du gjort- igen! Ska sno ihop ett mail åt dig framöver så håll utkik :)

Ha det bäst min smålandsvän och var rädd om dig!!

KRAM

annkan sa...

Ljuvliga alster allihopa!
Gillar lingonkortet massor!!

Hihi, vitpepparkorn brukar jag också stoppa i mig så fort jag hör nån andas om magsjuka.

Tack för all inspiration du bjuder på. :-)

Kram på dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...