söndag 14 mars 2010

4 kort...

Hej!!
Då var det åter söndagkväll och helgen försvann i ett nafs. Har haft en mysig helg med fmailjen..igår var det ju kalas och idag har vi fixat och donat här hemma, (jag fick nåt dille och gick lös på ugnen som nu skiner..och dessutom alla lister längs golvet i köket fick sig oxo en omgång!!! ) Maken fick be mig sluta tillslut...hehe...men finfint blev det!!
Fotbollssträning i eftermiddag med Elisia som nu sover gott!! Vad söta de är dessa 6-åringar som springer som en hjord elefanter efter bollen...alla samtidigt!!
Lite scrappade alster har jag att visa oxo..det första tycker jag mycket om, stämpeln är en av de nyare från skogstokiga. Den är väldigt speciell..är ej inköpt ännu men den tål att tänka på..
Det fina pappret med molnen kommer från Magnolia. Även textstämpeln kommer från Skogstokiga.
Dessa tre följande påskkort gjorde jag en och samma kväll och som flera av er nämnde inne på skogstokigas blogg så är de inte riktigt min stil men då jag satt med dem ville jag göra ngt riktigt färgglatt och med dessa fina papper tyckte jag att jag ville visa dem och inte pynta så mycket. Ibland försvinner ju pappret bland alla dekorationer...och lite kul att bara göra kort på ett annat vis än jag brukar! Hoppas ni gillar dem trots att de inte är exakt min stil....=)
Alla textstämplarna på dessa tre är från skogstokiga!!För er som vill delta i skogstokigas tävling så är det bäst ni skyndar för imorgon dras en vinnare!! Det är bara att lämna en kommentar för att delta!!
Det var allt för ikväll!!
Hopaps ni alla får en bra vecka!!
Kram Lena


5 kommentarer:

Mag sa...

Beautiful creations Lena !!! I really love the little fairy on the first card, I love how you coloured her.
Hugs
Mag :)

Vera.m.fl sa...

Jag håller med- dom tre sista är inte vad man är van att se frånb dig, men likfullt så blev dom snygga dom oxå :)

Vad kul att du startat en blogg åt din mor, jag borde göra likadant åt min mamma som är duktig men blygsam och ovan vid bloggning *ler*

Ha det gott min söta vän!!

KRAM

Soulsister sa...

Underbart o va kul att se dig göra något annorlunda :)

KRAM

Fia sa...

Nej Red bull ger dig vingar :)

Ellis sa...

Jättefina kort, gillar textstämpeln på det första också! =)
Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...