Blogg-reklam!!!

Hej svejs på er!!!
Hoppas ni har det bra så här mitt i veckan. Jag har en sån där vecka som man bara vill ska va slut då jag har massor att göra och det är ett pusslande för att få ihop allt...som tur är finns massor av hjälpsamma människor runt mig och min familj så allt löser sig till det bästa!! Glad att ni finns!!!
Det bästa med att det är så mkt att stå i är att tiden springer iväg och innan man vet ordet av är det helg och ledigt!! Helgens höjdpunkt förutom att få vara massor med familjen är att på söndag åker jag, mamma och vår "mässkompis" Susanne till Helsingborg för att gå på scrapmässa....läääängtar!!! Nån mer som ska dit?
Inget nytt att visa idag tyvärr då jag ej hunnit ens lägga in korten i datorn men jag passar på att göra lite reklam för bloggen jag startade åt min pyssliga mamma..har ni inte hälsat på henne än så gör det för hon bjuder på massor med godsaker i pysselväg!!! Bloggen hittar ni HÄR!!Och visa gärna att ni varit där, jag vet hur kul det är med respons då man har en blogg och det får den ju att kännas levande!!
Jag tycker det är så kul att hon tog sig an den och hon är superduktig på att göra inlägg flitigt!!!
Nu ska jag diska då diskmaskinen inte är hemma ikväll..=)
Och kanske göra några fler påskkort!!!
Kram till er alla!!
Lena

Kommentarer

Petra Maria sa…
Ja, där i den bloggen finns det massor av fina alster mm.

Ha en superduperskön helg
See ya :O)
Skogstokiga bamsekramar
från mig
renee sa…
haha jag vet, det är många som sagt det, men jag vet inte vad som kan vara fel, vet du ??!
sitter redan o laddar me massa kaffe t kl ett!! pirrigt men spännande :P