söndag 21 mars 2010

Födelsedagsrapport!!

Go´kväll!!
Här kommer en liten födelsedagsrapport!! Jag har haft en jättehärlig dag med massor av uppvaktning av familj och vänner!! Jag känner mig verkligen firad!! Vill passa på att tacka för alla hälsningar både här och på facebook, kort och sms, det värmer!!!
Jag har fått en ny trevlig leksak som är väl använd under kvällen, nämnligen en scanner/fotoskrivare/kopiator...tjohoo!!! Min kära make hade inte glömt att jag ville ha en sån...skulle lagt in en bild men det gick inge vidare...den var spärrad=(..har massor av bilder som ligger i datorn och har skrivit ut så det glöder...färgpatronerna är redan på låg nivå..men va tusan...tack, tack älskling för den fina presenten!!
Tänkte även visa ett litet kort som min mamma fick när hon fyllde år, gillar ideen jättemycket med blommorna, har sett ngt liknande nånstans men kommer tyvärr inte ihåg vart, man besöker ju en del sidor...=) Grattis stämpeln är skogstokig precis som resten av stämplarna inuti kortet!! Inuti gjorde jag en ficka för två presentkort, det ena var bloggen jag gav min mamma och det andra ett presentkort på två valfria skogstokiga stämplar!!
Hon blev jätteglad och missa inte att hälsa på hos henne, massor av pyssel i alla former!!

Än en gång tack till alla för gratulatonerna idag...stor kram till er!!!

//Lena


2 kommentarer:

Viddan sa...

Vilket underbart kort! Grattis i efterskott!!
Kram, Lena

Evas Pyssel sa...

Jag är verkligen jätteglad både för kortet och innehållet. Bloggen blev en riktig kick för mig. Har inte bestämt än vilka stämplar jag ska välja. Det finns ju EN DEL .
Kram mamma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...