tisdag 16 mars 2010

Påskkort!!

Go´kväll!!
Ännu ett inlägg, känner mig på G!! Och ja Fia, klockan har passerat midnatt..jag är en nattuggla!
En av mina anställda avslöjade idag att hon kollar hur dags jag gör mina inlägg..hehe...det brukar bli ungefär vid denna tid...jag är otroligt pigg efter halv elva.Har min "tröttperiod" mellan halv tio och halv elva..somnar jag då är det kört men klarar jag att hålla mig vaken kan jag vara uppe nästan hur länge som helst! Och jag har märkt att det inte spelar ngn roll hur länge jag sover..är faktiskt oftast tröttare då jag sover mer än 6 timmar..
Ikväll har jag varit ute och ätit med tjejrna på jobbet och det blev en tapas-restaurang. Lika gott som vanligt och kul hade vi!! Uppskattar att träffa dem utanför jobbets fyra väggar..det blir annorlunda...
Tänkte även visa ett påskkort jag gjorde för att par dgr sen..riktigt påskigt får man nog säga...härlig stämpel från skogstokiga!


Blir nog inte så mycket pysslat ikväll då klockan tickar iväg....utan jag hänger nog vid datorn en stund. Vill passa på att göra lite reklam för min mammas blogg som hon fick av mig i födelsedagspresent i lördags och som hon nu har börjat använda på allvar. Allt från scrap till virkade saker och annat kul kommer att dyka upp...hon är mångsysslare kan man säga...
Hennes blogg hittar du HÄR!!!
Såg att min besöksräknare tickat iväg uatn att jag märkt det..snart blir det nog en liten blogcandy tror jag...håll utkik!!
Nog nu...kram på er!!
// Lena

6 kommentarer:

Viddan sa...

Ännu ett härligt kort du gjort =) Gillar färgerna, du har fått ihop dem så fint!
Kram, Lena

Evas Pyssel sa...

Nattuggla !!!!! Var har du ärvt det ifrån tro ? Jag ändrade klockan i min blogg igår till rätt tid så nu blir väl även jag avslöjad. Härligt kort Lena !!
Ha en strålande dag !! Kram ma

Fia sa...

HAHAHA, tack då har jag koll :)

vi är allt ett gött gäng!
Kram!

Ellis sa...

Jättefint påskkort, ibland så kommer det en vakentid sent på kvällen, försöker dock att inte börja med något då för annars kan jag aldrig komma mig i säng! =)
Kram

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Påskkortet är tokcharmigt :O)
Ha en riktigt härlig helg
Skogstokiga kramar
från mig

annkan sa...

Wow- hur läckert som helst!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...