onsdag 31 mars 2010

Våren är här...

Ja nästan iallafall! Snön är ju borta och det är ljuuust när jag åker hem från jobbet, man får nästan kolla två ggr på klockan så den verkligen är halv sju och inte halv sex...
Jag har gjort ett härligt vårkort med lite av grejerna jag köpte på mässan..blått och rosa, och det jättefina magnoliaträdet..ville verkligen ha det och blev jätteglad när jag fann det på mässan. Textstämpeln är skogstokig, blommorna kommer från Prima. Magnoliapapppret i bakgrunden kommer från Majadesign.
Närbild...
Inuti...
Visar även ett skogstokigt påskkort i starka färger... Skogstokiga har tagit semester och under tiden pågår en kul tävling med ett garanterat fint pris till en som kommenterar flitigast!! Missa inte det!
Min dag idag har varit sisådär och mitt humör är inte på topp men ser fram emot en härlig helg med massor av ledigt som jag känner att jag behöver...var först inställd på att jobba men kände att, va tusan jag brukar ju va ledig påsk iom alla röda dagar..kollade upp det och ja, ledig 10 h denna vecka och 8 nästa pga påsken som tur är ställer personalen upp och tar extra pass då deras vimsiga chef inte har koll, så går det när man skriver schema ett halvår i förväg!! Ska bara jobba ett litet pass på lördag annars är jag ledig tom tisdag!!!
Nu ska jag göra ett beställt kort och lite påskalster...
Ha det gott och kram!!
Lena
3 kommentarer:

Anonym sa...

Wonderful creations Lena !!! I love the patterned paper on the first card, just perfect with this stamp !!!
And I love the vibrant colors on the second, so gorgeus !!!
Have a nice night :)
hugs
Mag

Evas Pyssel sa...

Vad fint träd-kortet blev !! Jag tjuvtittade ju på det hos dej. Roligt att vara med de små sötnosarna i em. Synd att jag var stressad för att hinna till DK.Doris var redan där, hade fått skjuts. Vi såg "Försoningen" och mumsade popcorn.
Kram på dig från mamsen

Ellis sa...

Vilka härliga kort! =)
Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...