onsdag 12 maj 2010

Snart är det Mors dag...

och då får man väl ge lilla mamma ett kort, eller hur?
Här kommer två Mors dag kort jag gjort, först ut ett ganska stilrent kort med den egengjorda blomrankan, allt enligt Petra/Paradises tutorial.
Textcirkeln är från Skogstokiga. Ett till kort med en smarrig bakelse från skogstokiga! Samma textcirkel som på det förra kortet och Puss"tagen" är ditklistrad!
I Söndags var det dags för lite trädgårdsarbete på balkongen..Tess och jag (då Elisia var ute och lekte med kompisar) passade på att så lite grann..även då vi bara har en balkong är jag inte sämre än ngn med trädgård och växthus, (hela vår balkong är som ett växthus på sommaren, eftermiddagsol och oftast går det inte att vara därute då) utan här brukar det växa det mesta och det är oftast en djungel..hade en rekordstor tomatplanta förra året..t om så grannarna i ett hus en bra bit bort undrade vad tusan vi odlade på balkongen..den tomatplantan går till historien av en annan anledning och nu får vi hoppas att Jill inte läser( :S) då hennes man kom hit på kalas förra sommaren och lyckades beskära den totalt innan ngn reagerade..den var enorm och han tyckte den behövde ansas så han klippte bort det mesta...innan min mamma (tomatexpert) i princip hostar fram att det är ju en busktomat..den ska vara så...hmmm..det blev liiiite tryckt stämning på resten av kalaset..tomatplantan som skulle blivit stor och buskig satt istället fart uppåt och vi hade nog kunnat ankra den i grannens balkong ovanför...lätt lite över 2 m ...

Fortsättning följer...


Stolt som attans..nu har vi sått ruccolasallad och ngn blandsallad...i en gammal "nyårsraketlåda" som vi hittat..den är grym...


Det är spännande...
Om ni missat så har Cathrin blivit mamma åt minst 42 kycklingar..söta som attans..kolla HÄR!!
För er tävlingssugna finns all info i inlägget här under...4 st papperskit från Frejas skapargård lottas ut..lämna en kommentar. länka om du kan och hoppas på tur!!

Det var allt för ikväll..

Trevlig helg..så här mitt i veckan!!

Kraam Lena



5 kommentarer:

annkan sa...

Såg just korten hos Petra- och de är verkligen superfina! (Men det brukar ju dina kort vara).

Låter mysigt med lite trädgårdsarbete.

Kram.

skapa och inreda sa...

Vad duktig du är! Jättefina kort.
Ska bli kul att se hur det växer på er balkong.
Ha en trevlig helg/annika

Soulsister sa...

Underbara kort Lena! Vi har också sått här hemma, sonen är alltid så entusiastisk inför vårens fröer :)
kram

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Vilken härlig bild av din dotter.
Skogstokiga bamsekramar
från mig

lolla sa...

hejsan
men rackarns vad duktig du är att göra kort ojoj så himla fina.
Inta kan man möjligen beställa något av dig ? skulle gärna vilja ha en recept bok???
kram lolla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...