fredag 11 juni 2010

Nu är det sommar????

Det vet i tusan...men det är ju kul att göra sommarkort iallafall...
Här har jag fått låna magnoliastämplar av Susanne och jag stämplade dem till ett motiv...
De är målade med mina promarkers, blommorna kommer från Wild orchid crafts och även papprena kommer från Magnolia. Textstämpeln kommer från Skogstokiga!!


Jag gjorde om i bloggen ikväll och det är jag nog inte ensam om då det fanns en massa nya bakgrunder och annat att välja på...denna bakgrund var given för mig då det där med segelbåtar ligger mig varmt om hjärtat...en underbar naturupplevelse!!!

Imorgon ska jag för första gången följa med Elisia på fotbollsmatch...spännande!!! Pga hennes vattenkoppor så har hon ju missat en del matcher men är nu laddad till tusen...mamma med!!!!
Ikväll upptäckte vi prickar även på Tess...det är inga riktiga blåsor än men det blir vi nog varse imorgon misstänker jag OM det är vattenkoppor..det vore ju inte konstigt!! Och nu är vi ju vana...

Kaffedags nu och sen ska jag fortsätta med ett litet projekt i pysselhörnan...=)

ha en trevlig helg allihop!!
Kram Lena


3 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Ja det blev ju attans så snyggt. Omväxling förnöjer. Jag fick inte till det så bra med min rubrik. Har provat alla möjliga sätt men den ligger till vänster. Tar en paus nu. Ja då får vi se om prickarna blir blåsor. Kram ma

UlrikaT sa...

Vilket vackert sommarkort!
Tusen tack för att du är med på min candy. :)

Jeanett sa...

Kjempefint kort. Du har "satt sammen" stemplene på en fin måte. Fikk inspirasjon;) Ønsker deg en fin kveld, og håper det blir en bra fotballkamp:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...