lördag 17 juli 2010

30-årskort och översvämmning!!

Hej hej hallå!!!
Idag vaknade jag av ett hejdundrande åskväder...båda barnen hade krupit ner hos oss och låg och stirrade..det var nog lite otäckt då vi hade typ alla fönster öppna och det lät väldigt mycket..och vilket regn..det var väl välbehövligt men än en gång så överdrivs det så..så nu flyter hela källaren i vårt hyreshus..nästan inga torra partier alls...men nu ikväll är en spolbil på väg som ska suga ut allt vatten..inte så kul när förrådsgolvet har ca 5 cm vatten..har inte kollat våra grejer än då vi haft barnkalas idag men får väl kolla in läget senare! vet inte om jag vågar...
Så surt...
Nu till ngt mycket roligare nämligen kortet jag ska visa idag...detta är en beställning till en 30-åring..det skulle vara lite somrigt och blått är sommar för mig...även en hallonbakelse och blommor!! Det finns 4 skogstokiga stämplar på kortet. Men visst är hallonbakelsen för härlig?


Då var det färdigkalasat för denna gång..Jag tror båda tjejerna är nöjda med sina födelsedagar!!
De har fått så mycket fina saker så nu är det läge för en rensning på rummet..det svämmar lätt över...
Nu ska jag iallafall njuta av lördagkvällen..på måndag är det dags för två veckors jobb igen innan jag tar 2 veckor semester till....perfekt då barnen behöver vara på fritid/dagis tror jag..de saknar sina kompisar! Och jag får två semestrar på detta vis!! =)
Ha en trevlig lördagskväll!!
Kram Lena

3 kommentarer:

Maria sa...

Vilket ljuvligt kort! Det är alltid så härligt att få se det du "scrappar". Anar att det är mindre härligt att se vad översvämningen orsakade. Hoppas att ni inte fick alltför mycket dränkt!Fint att ha lite semester kvar, att se fram emot. Jag tar ledigt en vecka nu - drar till Roslagen. Det ska bli skönt!
Trevlig helg!
Maria

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Kortet är så fint Lena!
Jag gillar det skarpt.
Massor av Skogstokiga kramar till dig från mig

Petra/Paradise sa...

Visst är bakelsen helt ljuvlig!!
Likaså kortet du gjort! :D

Låter roligt med kalas!! (vilket i och för sig brukar kunna generera i en mindre huvudvärk för föräldrarna)
Men vattenskada i källaren genererar definitivt i huvudvärk!! Usch å bläää!
Hoppas era grejer klarade sig någorlunda.

KRAMIS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...