onsdag 7 juli 2010

Diamanter och en melon?

Hej svejs!!
Här kommer ett bling bling kort som jag gjorde åt min fd chef när hon fyllde 40 för ett tag sen..Det blev mycket uppskattat!! Vilket alltid är kul såklart!! Stämpeln är en skogstokig och även texten.
En liten rapport från köksfönsret denna gång, har ju berättat för er om mina melonplantor innan och en av dem står ute i grönskan på balkongen men blommar inte alls, den andra fick stå kvar i köksfönsret då den verkade trivas ypperligt där..har blommat hur mycket som helst och minsann häromdagen fick jag se en blomma som såg annorlunda ut mot de andra som bara blommar en dag och sen ramlar av...den hade en kula under sig och är inte detta en blivande melon då vet jag inte??!!!
Så då kan man alltså få till en sån växt även om man bor i lgh.!!! Fast jag kanske inte ska ropa hej än..frågan är nu..ska jag låta den stå kvar eller ta ut den..just nu hänger "melonrankan" över gardinstången..den är ju säkert 3 m lång..och vet nog snart inte vart den ska ta vägen..vill ju inte riskera att den blir sur om jag flyttar på den..ja, vi får se...


Ikväll har dotera och jag gjort 13 st inbjudningskort till kommande kalas...bilder kommer senare!! Men de blev fina..lite annorlunda, men coola!!

Ska även färdigställa Elisias födelsedagskort som jag påbörjade igår..hon fyller på lördag!!
OCH sen har jag ett till projekt på g men det är i tidigt stadie och rapport om det kommer senare!!

Vill bara berätta om att jag fick en fantastisk överraskning på posten idag..tappade hakan av förtjusning..ett scrapalster jag aldrig skådat innan..har inte hunnit fota den men jag ska visa en dag...det var från Petra! (skogstokiga) Tusen tack än en gång..du är grym!!

Men nu är det bäst jag sätter fart..

Kram på er!!

Lena

4 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Men Lena visst har du en melon på rankan !! Lyckost där. Jag penslar mina varje dag , men inte ser jag någon lite "bulle" ! Jag skulle nog inte flytta den. Du får gillra upp och stötta den så gott det går. Och se till att ingen RÖR den.
Kram ma

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Tack tack kära du och superkul att du gillade överraskningen :O)

Väntar med spänning på att få se hur kalasinbjudningarna ser ut. Tror du man är nyfiken... hehe.

Ha det superduper bäst
Skogstokiga sommarkramar
från mig

bili sa...

Fint kort, gillar diamanterna :) Jag tycker inte du skall flytta melonplantan, den är nog som en del andra blommor, tappar det som man vill ha. Lycka till och hoppas den smakar gott.

Cathrin sa...

Jo men visst " är du med melon" ha,ha. Kul!

Jättefint kort och passande motiv till fd chefen.

Jo du den där Petra hon kan, vad nyfiken jag blir. Vill se!!

Ha det gott nu bär det av mot pysselbordet:

Kram Cathrin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...