onsdag 14 juli 2010

Kalaskort och rapport från balkongen del 3!!

Vi hade ju kalas hela helgen kan man säga...i lördags fyllde Elisia 7 år och här kommer kortet jag gjort till henne.
Stämpeln är specialbeställd av Petra (skogstokiga) och är en favvobild på dotera!!
Elisia är en chokladfanatiker och drar lätt i sig 80% mörk choklad..hur många barn gör det?? Jag klarar det knappt..så hennes kort hade lite godistema...och hennes stämpel är jag jättenöjd med!! Kul minne för henne också!!
Då hon ska ha kalas på lördag var det dags att göra kalasinbjudningar också och det var eg till dessa stämpeln beställdes. Det blev ju väldigt personliga inbjudningar vilket jag gillar..På framsidan finns 3 skogstokiga stämplar...swirlen i bakgrunden, textstämpeln och då själva bilden på Elisia.


På baksidan har jag använt den runda swirlstämpeln och kalasinbjudningen från skogstokiga!Alla 13 inbjudningarna!!Rapport från balkongen del 3!
Ja...värmen gör att det går åt mängder av vatten men så växer det ju också...denna lilla kula håller sig dock fortfarande inne och så får det bli..har knappt vågat röra den men.........nu har jag tagit mod till mig och flyttat ner den från gardinstången och lagt den i en kruka i fönstret..var rädd att själva rankan skulle gå av...kommer aldrig förlåta mig själv om den inte gillar detta men det var ohållbart att ha den hängande så där...

Tomater på g...

De första egenodlade satte ungarna tänderna i igår...fick dock en liiiiten smakbit..supergoda!!Min gröna oas...lite trångt men så mysigt det är att sitta där i all grönska...Utsikt åt andra hållet...grannarna måste undra vad vi odlar då bägge tomaterna som står närmast utsidan av balkongen nu växer långt utanför själva balkongen...Det var allt för ikväll..
Nu blir det lite pyssel tror jag..
Stor varm kram till er!!
Lena


4 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Du ska nog inte lägga melonen direkt på jorden. Lägg något under den så det kommer luft runt om. Vilken balkong-trädgård ni har. Den är ingen annan lik. Kram ma

Maria sa...

Vilket jobb med alla inbjudningskort!Så läckert med fotostämpeln, det blir ju så personligt då.Dina alster är fantastiska!Underbar odling på balkongen - den är ju nästan som en trädgård!
Maria

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Herre gud vilken härlig grönska du har på balkongen. Och fotostämpeln blev kanonbra till kalaskorten. Me like!
Massor av Skogstokiga kramar
Petra

annkan sa...

Vilka underbara inbjudningar och så ditt kort till dottern då- Wow! En superfin stämpel med en superfin bild!!
Förstår att den betyder mycket.

Önskar dig en trevlig helg.

Kram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...