fredag 23 juli 2010

Sjöjungfrur....

Gokväll!!
Det här är premiär för mig med stämpel från detta märke, the greeting farm...fyndade denna lilla sjöjungfru på tradera väldigt billigt och visst är hon söt..Två kort har det blivit..här kommer det första..
Med lite undervattentema...jättekul kort att göra..
och här kommer det andra som jag tycker har lite Hawaiikänsla med de blommorna..


Ikväll har vi haft familjekväll på stan, gått på marknad och ätit ute..inhandlade endast aluminiumformar till muffins då det är en omöjlighet att få tag i har jag märkt..har kollat tre olika butiker och ingen har...ungarna har åkt karuseller och även jag fick en åktur då jag fick offra mig för Elisias skull...man är inte lika modig nu för tiden..hehe..
Sen var vi hos Peppe och Susanne på Peppes brygga nere i gästhamnen..(jösses vad båtar där var)... åt god mat och hade jättemysigt och när vi ska åka hem kommer regnet..såklart..men då var vi ju iallafall på väg hem..
Nu har vi två fredagströtta barn..

Önskar er alla en härlig helg!!

Kram Lena

4 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Javisst var det mycket folk i stan idag och massor med fina båtar. Trevligt att ni hade en mysig familjekväll på stan. Sån´t gör vi sällan. Tyvärr !! Här var det istället en tröttkväll,ja är. Kram från mamma

bili sa...

Va´tjusiga kort!!!! Läcker stämpel och du har verkligen fått till dekorationerna runt om :)

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Ja, det var verkligen sjöjungfrukänsla i de här korten.
Toksöta och charmigt!
Jag ritade ett nytt motiv igår där det är en hundvalp med. Blev riktigt nöjd över resultatet men det får du snart se :O).
Ha det så gott tjejen
Massor av Skogstokiga kramar
från mig

annkan sa...

Kanonfina kort- och vilken söt stämpel det där är! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...