torsdag 16 september 2010

Ännu ett...

...födelsedagskort till en av Elisias kompisar. Nu tror jag det ska vara lugnt på den fronten ett tag. Fast man vet aldrig..=) Maskade stämplar från Magnolia, fönstret, flickan och bladrankan..


Bandet trillade av en av våra askar på jobbet och det var ju
synd att slänga..eller hur?! Fjärilen har ni sett innan och är inköpt i lokal bokhandel i Kalmar. Blommorna är från WOC.
Idag har jag haft nöjet att vara ledig (då jag "jobbade") i söndags.....jobbet bestod av att umgås med mina kollegor i vår region och vi var på ön Ven (utanför Landskrona) hela dagen och hade hur trevligt som helst, "teambuilding" kanske det heter..hehe..hur som helst kan jag rekommendera er som inte varit där att åka dit..hur mysigt som helst! Tror att sommaren där är en underbar tid..
Idag har jag ju då..(kom av mig lite där innan..) städat, tvättat, vikt tvätt..lite mer roligt då..inköpt nya promarkerpennor..dags att byta ut några och samtidigt uppdatera färgskalan. Jag köper mina promarkerpennor på Artistbutiken, de har en webshop men jag har lyxen att de ligger ett par kilometer härifrån..vilket alltid resulterar i att det blir mer inköp än vad jag tänkt..=) Man blir lätt "ha"-galen när man ser alla dessa pennor..de har ju även Triamarkerpennorna som jag tittar endel på men ännu ej köpt...de är lite dyrare..har svårt att veta vilken av alla flera hundra (känns det som) färger man ska välja..
Hur som helst är det bra priser där just nu, PM-pennor 25 kr och Tria-38 kr.. i butiken iaf.
Ikväll blev det fotbollsträning och efter ett turbulent första fotbollsår känns det som om alla är med på banan och vi har kul..både barn och föräldrar..det krävs ju lite engagemang men då jag såg IFK Kalmars A-lag träna ikväll var det tom att det ryckte i mina gamla fotbollsben..det var ganska många år sen..och inget jag ger mig på igen..får räcka med att vara knatteförälder!!
Mycket babbel ikväll..
Vi hörs en annan dag!!
Kram Lena

3 kommentarer:

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Välgjort och charmigt!
Ha en trevlig helg.
Massor av Skogstokiga kramar
från mig

Petra/Paradise sa...

Hallå du vännen!
Vilket toksött kort!! Härlig färgläggning!! :D

Förstår att det är svårt att hålla i plånboken när HA-begäret tar överhand ;)
(Vet liksom precis hur det är!) :P
jag skulle också behöva investera i pennor nu när digistämplar är på stark ingång..ett h-vete att färglägga med akvareller..även om jag försökt fixera motivet innan.

Får passa på att önska en otroligt mysig och trevlig helg! :)

Många kramar Petra

Ellis sa...

Jättefint kort, hoppas du har haft en fin dag!
Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...