onsdag 15 september 2010

Klurigt uppdrag??

Hej!!

Här kommer ett kort som jag fick beställning på förra veckan. Hade ett himla huvudbry om hur jag skulle lösa det hela då saknaden av ett visst motiv kan ställa till det. Det skulle vara en flygvärdinna på. Det har jag ju ingen!!! Så det blev att rota igenom motiven som fanns och denna tös (från Magnolia) fick bli förvandlad till just en flygvärdinna. Hatten ritade jag själv och satte dit. Texten kommer från Skogstokiga!
Molnen klippte jag ut på fri hand, flygplanet och "rullväskan" är utstansade dies jag fått av min mamma tror jag..tja..det blev rätt bra, beställaren var nöjd iaf!!


Ibland kan jag nästan få lite blackout när jag inte kommer på hur jag ska göra, har man fått ett specifikt önskemål vill man ju inte var sämre än att fixa det..och att i ilfart köpa en ny stämpel för ett beställningskort känns lite oekonomiskt. Då får man förlita sig på fantasin!!

Har du inte besökt min andra blogg som handlar om mat så passa på ikväll då jag presenterar en helt underbar maträtt vi ätit ikväll!!
Passar på att påminna er att hålla utkik framöver då jag snart har besöksrekord här på scrapbloggen!! Och då kan ett tips vara att lägga till sig som följare i sidebaren!!

Det var allt för ikväll!!
Kram Lena


5 kommentarer:

Ellis sa...

Vad snyggt kortet blev, det kan vara rätt klurigt ibland, har ett sånt kort på min blogg nu, som jag gjorde till en kompis mamma! =)
Kram

Evas Pyssel sa...

Du är fenomenal på att lösa sådana speciella önskemål !!!
Kram mamsen

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Det med flygvärdinnan löste du galant. Kortet blev perfekt.

Massor av Skogstokiga
bamsekramar från mig

Maria sa...

Jättefint kort! Flygvärdinnan ser så mysig och trevlig ut.
Kram, Maria

onkis sa...

Kunde inte ha blivit bättre,jättefint!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...