lördag 4 september 2010

Skogstokiga födelsedagsalster!

Hej på er!!
Idag ska jag visa vad jag skapade till Skogstokiga Petra när hon fyllde år! Jag är ju galet förtjust i muffins och tänkte att jag gör en scrappad variant..passar ju bra till en födelsedag. Grunden är en flirtkula som jag klädde med papper..lite svårt att få det runt men fuktade pappret med lite vatten så det blev mer formbart. limmade fast i en riktig muffinsform (eller två) och pyntade med spets, cleardrops, blommor..glasyr..(lim som fick rinna ner runt muffinsen och sen hällde jag glitter på. Själva muffinsen limmade jag sen fast på kartong som ska föreställa en asiette..givetvis med tårtpapper emellan. De små blommorna på fatet och tagen är från skogstokiga.

Ett kort blev det oxo till födelsedagsbarnet..ett criss-cross med äppelbus och ja må du leva-tag, och en liten happy birthdaycirkel från skogstokiga.

Inuti ännu en textcirkel och liten stämpel "grattiskramar"
Det blev även en liten canvastavla med härlig färgpalett..tjejen och textcirkeln är skogstokiga.Fäste band runt kanten på canvasduken.Ja det var alla alster för idag...det var väldigt kul att göra dessa och att ge bort saker är nästan roligare än att få..=) Jag tror mig veta att Petra blev glad!!
Nu ska jag återgå till fönsterputsning och att sy och hänga upp nya gardiner!
Kram och mys ordentligt i helgen!!
Lena4 kommentarer:

Maria sa...

Oj, vilka "kreationer"! Du är så otroligt fyndig och kreativ. Härligt att få se det du gör. Lycka till med fönster och gardiner. Jag borde också... men i eftermiddag firar vi dottern som fyllde 14 igår.
Kram!
Maria

Evas Pyssel sa...

Det var väldans vilken läcker muffin och tavla och kort. Du är bäst dotera min !!! Kram ma

Ellis sa...

De är helt underbara, gillar också muffins! =)
Kramar

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Åhhhhh ja. Jag blev tokglad för dessa alster och alla som ser dom tycker likaså :O)

Ha det jättebäst tjejen
Skogstokiga bamsekramar
från mig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...