tisdag 14 september 2010

Skördetid...

Hej på er!!
Hoppas ni har det bra! Jag har varit iväg på resa i två dagar med jobbet och när man kommer hem finns alltid att göra OCH sen kliar det ju såklart i scrapfingrarna..ska sätta mig om en stund och "dona" lite..längre ner får ni se vad jag pysslat med hittils ikväll..
men först kommer ett nytt kort som jag gjorde till min lillebror som fyllde år förra veckan. Grattisstämplen och Hösten är här-biljetten kommer från Skogstokiga!
Ni har väl inte missat Skogstokigas "give away" ..en digital-stämpel som du kan ladda hem helt gratis tom torsdag. För mer info gå in på skogstokigas blogg!
Sen har jag skördat min melon..ÄNTLIGEN!! och den blev tyvärr rätt liten..inget mönster fick den heller men den verkade färdig så tog mod till oss och skar itu den..det var faktiskt rätt spännande..ingen trodde vi skulle få en melon odlad i lägenhet men det gick ju bra..


Så här såg den ut...


Och vips på ett par minuter var den borta....men god var den allt!! Och lätt att jag testar nästa år igen..Ikväll har jag kokat lingonsylt, min far som jagat älg i norra Sverige kom hem med en massa lingon och vi fick tre ordentliga påsar och min man gjorde en rätt bra kupp innan ikväll då våra barn +2 kompisar blev placerade med alla dessa lingon vid köksbordet för att rensa dem..smart va!! Det blev iaf en lugn stund i huset!! En LITEN stund..resten rensade vi ikväll och vi har kokat sylt på 2 kg lingon, 1 kg hamnade i frysen.Gotteligott!!
Det var allt för ikväll..mot nästa projekt!!
Kram och vi ses snart igen!
Lena
2 kommentarer:

Ellis sa...

Kortet är jättefint! =)
Härligt med lingon, ska få lite av min pappa! =)
Kram

Anne sa...

Oi, så flott fargelagt!
Herlig kort. :)

Klem, Anne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...