En skogstokig söndag!!!

Gokväll kära besökare!!
Nu var det lite för länge sen jag gjorde ett inlägg här..vardagen rusar på och ibland hinner man inte allt man vill..ni vet säkert vad jag menar! Men här kommer ett iaf..
Idag har vi haft en efterlängtad scrapträff, (ngt vi pratat om lääänge..), men allt ska ju klaffa..och ibland bara ett, NU GÖR VI DET!!
Så idag har vi haft besök av Skogstokiga Petra, Katarina (soulsister), Susanne, Solveig..och så mamma och jag. Vi tog med dem ut på landet..hem till mitt barndomshem..en härlig träff med massor av skratt, koncentration, inspiration...god mat...det var supertrevligt helt enkelt!! Bilder kommer lite längre ner..ska först visa ett halloweenkort..det sista jag hann med..massor med skogstokiga stämplar!!


I lördagskväll blev det pumpagubbe-"utskärning"..då jag var fullt upptagen med matlagning blev det i år pappas uppgift...tjusig va? Ingen mysig bild ..skulle varit lite mer "spooky" men det tyckte inte min kamera..


Idag har vi då fått se ett proffs måla och Petra delade med sig av alla tricks man kan tänka sig..herregud va mkt man inte vet..det gäller verkligen att testa sig fram..eller bli kompis med ett proffs!! (haha)..vi fick alla "tvillingmåla" med Petra..samma motiv..hon målade först och vi försökte som attans att hinna med att måla likadant..men hon e snabb...=)
Svampar blev mitt projekt då jag inte lyckas med "runda" saker..och skuggor...



Vi som var där idag målar alla med promarker så det kryllade praktiskt taget av dem..


Katarina och Petras tvillingmålning...notera att eleven idet här fallet målat "dammråttor"..grejen var att Petra bara skulle testa pennan men en elev gör ju som läraren så Katarina målade exakt likadana "dammtussar"under stolen.....




Så mycket scrappat blev det inte men vi alla lärde oss massor om att måla med promarker och sen hade vi ju grymt kul under tiden!!!



En superhärlig dag som vi planerar göra om snart..fast lite längre då...tiden gick alldeles för snabbt!!
Tack till er tjejer för en kul och inspirerande dag!!
Imorgon presenterar jag vinnaren i min bloggcandy!! Ni har fram till midnatt på er att delta om ni inte redan gjort det!!
Stor kram till er alla!!
Lena







Kommentarer

Jenny sa…
Åh, den som ändå vore med där.....
Ser så himla roligt ut juuu!

Kram, J.son
(och dammtussarna var ju hur fräna som helst...Haha! Lydig elev där!)
Jannike sa…
Hej vad använder du för något papper när du stämplar? Hittar inget som jag riktigt trivs med. Sen undrar jag om du skulle kunna skriva ut vilka promarkers du har?
Soulsister sa…
Tack själv.....klart jag gör som jag blir tillsagd...man vågar ju inget annat haha...men du hörde väl att jag reagerade....ja sa ju "men jag ska ju klippa ut motivet"....men då var det redan för sent...
Den bjuder jag på ;)

KRAM från en som drömt om promarkers o skuggning....
Susanne sa…
TACK alla tjejer för en fantastisk dag och god mat och en underbart smarrig blåbärspaj...det var verkligen ett glatt gäng som träffades... jag fick verkligen lära mig ett och annat bra tricks med Promakersen... ska börja öva med min blenders nu som jag tänkt slänga iväg...tur att jag sparade den!!! Ha en fantastisk vecka allesammans!!!
Petra Maria sa…
Tjohooooooooooo och tack! Vilken trevlig dag med störtsköna tjejer :O). Maten får vi heller inte glömma som var hur mumsig som helst. Sitter och dreglar fortfarande *fniss*
Det här måste vi göra om.
Pssssst!!! Nu är tändsticksaskarna färdigdekorerade.
Skogstokiga bamsekramar
från mig
Maria sa…
Det måste ha varit alldeles fantastiskt att få ha denna träff! Så bra att ha ett "proffs" till handa. Härligt halloweenkort du visade!
Kram, Maria
Hej vännen!!

Supersynd att vi missade eran träff...*surar lite* ;)
Ni verkar ha haft en toppentrevlig träff och vi kommer gärna nästa gång!!
Kortet med söta Dracula är superduperfint!!! :D

Många goa kramar Petra
Vera sa…
Oj så roligt att sitta med ett proffs som Petra och få målningstips! Jag kan gissa att ni hade det lika trevligt som det var lärorikt!

Kappan på din draculagubbe är rysligt snyggt målad :)

Slit inte ihjäl dig min vän- du ska hålla i måååånga år till *ler*

KRAM