lördag 16 oktober 2010

Mitt första år album!!

Hej på er!!
Hoppas ni har det bra så här på lördagskvällen..vi har precis plockat fram popcornen, chipsen och snart är det dags att tända upp lite ljus...lördagsmys med andra ord!!!
Ska visa lite nya alster ikväll, bl a detta album, Mitt första år. Ett lite mindre än det första jag gjorde..(snart ett år sen)..detta är bara scrappat på utsidan men samma text finns inuti som i det förra lite större albumet. Så det finns massor med sidor att fylla i!! Visar några sidor längre ner.. Den söta vagnen kommer från skogstokiga.Jag har lagt texten på höger sida för att man sen ska kunna sätta bilder på vänster sida.Lite snygga band i änden piggar upp...
Nästa alster är ännu ett värmeljuskort med lite hösttema! Svampen är skogstokig!
..och även textstämpeln...
Det var dagens alster...
Ni har fortfarande chans att vara med i utlottningen av guacamolekrydda i min matblogg, sista dagen är imorgon. Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen!!
HA en trevlig kväll!!
Kram Lena

4 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

OJ !!! Så fint här var !! Och dina fina saker har jag redan beundrat. Sitter här och tittar medan köttfärsmopsarna och de rostade rotfrukterna "gräddas" i ugnen.
ha en myspysig kväll !!!Kram ma pa

Maria sa...

Så fint du har "stylat om" din blogg! Och dina alster är helt enkelt underbara! Här blir det också myskväll, med film.
Ha det gott!
Maria

Frideborg sa...

Vilket vackert album !ja det andra med, här måste jag nog snurra runt och inspireras lite.

Kram Marina

Anki Nilsson sa...

Oh vad jag blev förtjust i boken "mina första år" den var helt underbar. Kanske skulle pyssla ihop nått till barnbarnen som är på väg...*ler*.

Ser väldigt kul ut de här

Kramiz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...