Blue shoes....

Gokväll denna fredag!!
Ännu en vecka har gått..härligt med fredagskväll. Jag ska hämta stora tjejen på disco ikväll annars blir det bara myys!!
Två alster jag gjort senaste tiden visar jag idag. Ett par babyskor på beställning..länge sen jag gjorde några såna nu. De är ju rätt roliga!
Baksidan på tagen med en liten dikt..
En altrad tändstickssak, dessa är ju kanon att ha på lager hemma. man vet aldrig när det kan behövas en liten present. Denna med doftande värmeljus från Ikea.


Det var allt för idag.
Imorgon ska jag faktiskt jobba för ovanlighetens skull men vet att det brukar vara mkt att göra så det ser jag fram emot!!
Sen blir det hem och städa och pyssla inför advent på söndag!!
Baka ngt kanske...för det lär nog bli innedag på söndag, mannen meddelade just att det blir stora snömängder i helgen..jaha....
Ha nu så mysigt!!
Kram Lena


Kommentarer

Beate sa…
Vilka söta skor och tändsticksask!! Du har fått en award av mig :). KRAM!

www.plingtjingeling.blogspot.com
Marie Havén sa…
Hej Lena!
hu så kallt vi har här -12 grader och mycket snö.Så jättesöta baby skor och tändsticksask du gjort. Ikväll har jag adventsgrejat, så himla mysigt. Hoppas du får en bra helg:)
Kramizar
marie.haven@hotmail.com
Pillan sa…
Så jättesöta skor och fin tändsticksask!
Maria sa…
Åh, vilka söta skor! Har faktiskt aldrig sett sådana tidigare. Och tändsticksask med ljus är ju perfekt som en liten gåva. Ha det gott med jobb och pyssel. Önskar dig en fin adventshelg! Kram!
Viddan sa…
Så söta skor! Ha en fortsatt trevlig helg! //Lena
Unknown sa…
Villka underbara skor, har du någon mall på dom, måste bara prova på ett par sånna, helt fantastiska, Kram Elin
Susanne sa…
Fantasiskt söta babyskor... Jag fick mallen av Johanna på Västerviksträffen och jag bara måste testa och göra det med...men efter julkorten får det bli!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kramizar