måndag 25 april 2011

En underbar helg!!

Hej gott folk!!

Måndag kväll och efter 4 dagar ledigt är det dags att ladda för en ny vecka!

Vi har ju verkligen haft underbart väder och vi har haft fullt upp med påskmiddagar, kalas och inte minst att vara ute och lapa sol!! Har tom lyckats bränna mig på axlarna...man tänker inte på att solen är så stark..

Men skönt har det varit!! Har tillbringat en del tid på balkongen, planterat eller sått kanske jag ska säga..har även ett fasligt sjå att kånka mina odlingar ut och in då de trivs i solen om dagarna men inte i kylan på natten..skulle behöva fler fönster!! hehe..Scrappat har jag inte gjort tyvärr..jo ett piratkort igår men annars inget. Har inte haft tid då det varit mest familjemys och annat på schemat..det får bli lite mer sånt i veckan!Men här kommer iaf ett grattiskort som kusinen Anna fick för ett tag sen..skogstokig bakgrund, motiv tjej och två textstämplar!!


Insidan med ännu en textstämpel från Skogstokiga!Idag var det dags för Tess att gå på piratkalas och så här läckr blev hon!! Hon hade dökul med skattjakt i skogen och just i skogen hittades inte bara skatten utan en stor pirat som vaktade skatten...succé!!

Hon är jättenöjd med kalaspremiären!

En annan återkommande tradition i påsktider är då påskharen, slarvig som han är tappar en massa kinderägg på lekplatsen..vilken lycka att hitta dem..Även Elisia letar ägg..Idag när barnen var ute på lekplatsen och jag för en stund smet ner i tvättsugan säger barnen när jag kommer tillbaka, mamma det sprang en REN förbi här..EN REN säger jag?? Ja en sån där brun med horn..
Hahaha..undrar vad morfar som är jägare säger om den renen??


Det var nog snarare ett rådjur..lite vilsen kanske!!


Nähäpp, det får bli allt för idag!!


Ha en bra vecka nu mina vänner!!


Kram till er alla!!


Lena =)


7 kommentarer:

Pyssel och Kort sa...

Vilket härligt sommrigt kort.
Jätte fint.
Kram Elin

Marie Havén sa...

Hej Lena!
Ni verkar ha haft en trevlig påskhelg, precis som vi:)
Vi har varit i stugan och firat Ted idag, 15 år. Jösses vad tiden går:)
Tess blev jättesöt som pirat, hon hadde säkert jätteroligt:)

kortet är jättegulligt som du gjort:)
Vad kul att påskharen tappade lite ägg, som barnen hittade:)
Ha nu en bra dag imorgon:)

Kramizar
marie.haven@hotmail.com

Evas Pyssel sa...

Hmmmm...jag ska skicka in morfar här och läsa och kommentera händelsen im. Vilken toppenkäck pirat !! Kram mamma

Evas Pyssel sa...

Till Elisia och Tess :När ni kommer hem till morfar kan ni titta på väggen och se om ni känner igen den "renen" ( hi hi ! ). Mamma har nog rätt att det var en råbock. Kram på er "ungar" från morfar.

Cathrin sa...

Hej Lena!! Åh vad härligt att få va långledig.....själv blev det bara två dagar lite på mitten, men det var inte fy skam. Klart vi hittar till Kalmar....tjoa till och vi kommer, men se till att tjoa när det är bra väder, blink.

HEMSKT söt pirat!

Kram Cathrin

Petra Skogstokiga sa...

Ja, fy vilken underbar påskhelg det har varit. Hoppas att värmen håller i sig.
Ha en fortsatt härlig vecka!!!
Skogstokiga bamsekramar
från mig

Camilla sa...

Ni verkar också ha haft en bra påskhelg. Kul med temakalas, att man har lagt ner en tanke bakom och inte bara hyr ett lekland eller så. Tess är ju hur söt som helst! Vi ses!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...