onsdag 13 april 2011

Påskkort...

Halloj!!!


Då var onsdagen snart till ända..ja tiden sticker i väg som vanligt och snart är det helg igen..när det blir torsdag är det ju nära..själv har jag en lång dag på torsdagar, känns lite surt på onsdagkvällen men den brukar ändå gå rätt fort.

Ändå är torsdagen en kär dag här hemma..innan vi blev ihop maken och jag (så jobbade vi båda på restaurang) och då var torsdagen den dagen då alla restaurangmänniskor gick ut själva..eftersom man alltid jobbade fredag och lördag. Så vi har löst en del världsproblem ihop på just torsdagar..och vi hade alltid väldigt kul..torsdagar hade vi under en lååång period som vår tacosdag här hemma..åt det i säkert ett år i sträck innan vi faktiskt tröttnade..nu blir det mer sällan..och båda barnen är födda på torsdagar! Kan säkert hitta fler saker men detta får räcka..just nu är fredagen min favoritdag!!


Så till lite scrappat..två påskalster..med skogstokiga motiv. Snart är påsken här och man får väl finurla på hur många man ska skicka..ingen aning än så länge...av erfarenhet så brukar det inte bli så där värst många..men de är vansinnigt kul att göra!! Visst är motiven superfina?? Nu ska jag greja lite innan det blir sängdags.. Sov gott alla ni besökare!! Kram Lena

9 kommentarer:

Pillan sa...

Härliga kort båda två... och väldigt olika varann!!
/Pillan

snojbi sa...

Underbara kort.
Muffinsen var ju superfin

Cathrin sa...

Hallå bruden! Vet inte om jag har någon favorit dag.......jo mina lediga så klart med de varierar ju.I morgon slutar jag tidigt det är bra....hoppas jag. Galet fina kort igen du. Garvar ihjäl mej åt underklädes korten.....de måste testas till någon nå´n gång.

Ha en go torsdag trots att den är lååååång. Kram Cathrin

Carina sa...

Härliga kort.
Ha en bra dag.
/Carina

Marie Havén sa...

Hej Lena!
Två så underbart fina kort. Du kan du:) Favoritdag blir nog Fredagen, när alla är lediga till helgen,(om nu inte gubben har jour, fördå brukar han jobba nästan hela helgen)
Hoppas din dag blir bra, även om den känns lång:)

Kramizar
marie.haven@hotmail.com

Petra Skogstokiga sa...

Favoritdag... hmmmmmmm. Vet inte om jag har någon direkt veckodag som favvisdag men det är alltid mysigt när man har en dag som man tar som den kommer. Alltså inga "måsten".
Kortet är superduperfina!!!
Skogstokiga bamsekramar
från mig

Maud Freij sa...

Så vackra kort du gjort jag gillar särkilt det gula, hadet gott.
Kram från Maud

Petra/Paradise sa...

*hihi* tänk att digga en tors så mycket ;)
men jag förstår varför! Lite roligt med tillbakablickar och minnen :D

En annan tycker också att tors inte är så dum, då det är vääääldans nära till fredag :D

min favvodag är lördagen, alla gånger!! ;)

Korten har jag redan sett inne hos Skogstokiga å de är megaläckra!!! :D
nähä, dags att natta den vilde här hemma (å då menar jag INTE Johan!) ;)

kramisar!!

Pyssel och Kort sa...

Super fina kort båda två.
Kram Elin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...