tisdag 12 april 2011

Piratkalas!!

Hej hej...

Idag har Tess blivit bjuden på ditt allra första barnkalas.

På riktigt..och kul då vi sagt att i år är hon stor nog för ett eget när det blir dags för födelsedag. Skönt att fler tänker som vi..

Och temat på kommande kalas var pirater så jag kollade i gömmorna och titta vad jag hittade..ett relativt nytillverkat kort med pirat på..nu är det en tjejpirat men hoppas kalaskillen i fråga godtar det..

textstämpel från Skogstokiga och pirattjej, blad och fönster från Magnolia.Skatten består av guld och silverfärgade knappar och "safirer och rubiner"... Ska bli kul att dessutom klä henne till pirat...bilder kommer såklart efter kalaset!!


Jag har fått en award som jag ska ta tag i senare i veckan tänkte jag..ska klura ut 8 saker om mig själv först..:-PJust nu är jag överhopad av saker i min hjärna som jag vill pyssla ihop och jag vet fasen inte hur jag ska reda ut allt..får ta en sak i taget helt enkelt..men det är en stressande tanke..inte för att jag MÅSTE pyssla (det är ju en superhärlig hobby som jag själv valt) men för att jag VILL!!=)

Jag gillar dessutom att ha mycket saker omkring mig och jag klagar absolut inte..


Många frågar hur jag hinner med allt,


(utan att nämna det som händer i mitt dagliga liv så kan man säga att det är fullt upp, som så många andra också har det)


..jo det gör man om man är vaken lite mer än vad man borde.. vilket jag nu börjat dra ner på..är dessutom uppe mkt tidigare på morgonen nu än vad jag varit innan och då får man krypa till kojs aningen tidigare också..vilket drabbar mitt pyssel.

MEN sen sitter jag oftast mkt längre med varje alster nuförtiden och då blir det också mindre gjort. Men jag älskar att sitta i min scraphörna..det är avkoppling för mig!!

Så istället för 10 scrappade alster i veckan kanske det blir 5-6...det är jag ändå jättenöjd med. Det jag vill göra, gör jag!!


Men så får det bli och jag är betydligt piggare om dagarna..och det är det värt!


Blabla bla....


Ikväll har jag målat och målat och målat...ofta sitter jag en hel kväll och bara målar, gärna tillsammans med maken (obs han målar inte om det nu lät så) vid tv:n..


Och en annan kväll blir det kort av dessa målade motiv..


Men nu får det vara nog babblat för ikväll..


Sov gott mina vänner!!


Kram Lena

7 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Vad roligt att Tess är bjuden på piratkalas.Vi måste få se hennes klädsel till det. Jättehärligt piratkort du gjort !!Ja du Lena, full rulle ingår i våra gener och det gäller att fördela vardagsliv och hobby på ett bra sätt. Avkoppling ger dig ju energi att fixa vardagslivet.Här blir det också sen kväll vid scrapbordet.Då är det lugnt och skönt att sitta där.Kram från mamma

snojbi sa...

Ett sånt superfint kort

Carina sa...

Vad kul med piratkalas. Kortet är jättefint. Ja dagarna skulle ha några fler timmar så man kunde pyssla lite mer, det är ju så kul och försvinna in i pysselvärldens magiska rum.......:)
Kramar

Pyssel och Kort sa...

Så snyggt !!
Kram Elin

Ziro sa...

Jättefint piratkort!!!

Susanne sa...

Ohh va trevligt för Tess att få gå på Piratfest!! Kortet är ju så häftigt och passar jättebra till en kille. Förlåt det var ej meningen att stressa dig med awarden... ta det när du får tid!!! Kramizar

Marie Havén sa...

Hej Lena!
Vad kul för Tess med ett piratkalas:) Kortet du gjorde blev jätte tufft.
Jag håller med dig, vad tar dagarna vägen! Det är skönt att koppla av med att pyssla lite på kvällarna:)
Idag har vi haft lite regn, hoppas på sol imorgon:)

Ha det nu så gott:)
Kramizar
marie.haven@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...