söndag 15 maj 2011

Äntligen seger...

Hej alla besökare!!Då var det dags för ett nytt inlägg, veckan har varit fullspäckad och jag ser nu att senaste inlägget var i måndags..jag lovar att bättra mig!! =)


Dessa två kort är Dt kort för Skogstokiga, det första är ett högaktuellt kort då många konfirmationer äger rum i dessa tider.Jag valde att göra kortet i brun/beige färg..motivet är färglagt med Promarkers.Textstämpel och motiv från Skogstokiga!

Det andra är med en textstämpel från Skogstokiga.
Här har jag gjort egna blommor som Susanne visat mig..supersnygga tycker jag..Idag begav vi oss mot fotbollsplanen för första turneringsdagen i Tjejligan. det är totalt fyra dagar under året och den första blev hemma för oss.

5 lag deltog och mötte varandra en gång var..samma blir det då de andra dagarna på året.

Vi kan idag fira IFK Kalmars (03/04) första seger...vi har haft en del otur men idag fick de äntligen pytsa in 3 mål i en av matcherna och få vinna!! Vilken lycka för dem!


En match oavgjod och två förluster..

Tjejerna var enormt duktiga och taggade till tusen.

Även vi föräldrar som stog med nerverna många ggr på utsidan då det var SÅÅÅ spännande!!På tal om nerver..gårdagens Eurovision var ganska nervpirrande får man väl säga..synd att det inte räckte hela vägen men den 3.e platsen får vi vara nöjda med tycker jag!Ikväll har jag fått en beställning på ett bröllopskort med schalgertema..hmmm...och det är lite brådis (inte helt ovanligt min lillebror;-)..så den nöten ska jag knäcka..och sen är det ju ett nytt jukort som ska skapas..Det var allt för nu..Kram på er!!Lena
4 kommentarer:

snojbi sa...

Fint kort

Maud Freij sa...

Super snygga kort som alltid hos dig, ha en trevlig kväll.
MVH. Maud

Marie Havén sa...

Hej Lena!
Har saknat dig i veckan, men ibland räcker inte tiden till.

Mycket fint konfirmationskort, jag ska göra ett par oxå.
Blommorna på grattis kortet är jättesnygga.

Vad kul att tjejligan vann idag:)
Som förälder blir man extra glad.

Ha nu en skön kväll.
Kramizar
marie.haven@hotmail.com

Petra Skogstokiga sa...

Grattis grattis! Vad kul att de vann.
Skogstokiga bamsekramar
från mig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...