söndag 12 juni 2011

Pastelligt och mer fotboll...

Hej...

Ett nytt kort, pasteller fick det bli då jag blev tokkär i detta papper frånPink Paislee, (nature sanctuary). En favoritstämpel från Skogstokiga som jag använder mycket nuförtiden. Stor härlig blomma från Prima och även lite annat smått och gott pynt.
Idag var det fotbollscup, tjejligan andra omgången på annan "ort" ?, Trekanten ligger ca 15 min från Kalmar.

Veronica som läser min blogg då och då och har dotter i samma lag kom fram och frågade om hon fick ta en bild på hela familjen när vi åt lunch, hon hade märkt att vi aldrig är med allihop på samma bild..(och det är ju nästan alltid jag som fotar) så jag blev jätteglad över den frågan och givetvis fick hon det!!
Tack Veronica för det initiativet!!! *glad*

Tjejerna hade dagen till ära nya dräkter men då de är jättemånga tjejer som spelar får de dela upp sig på 2 lag och spela varannan match..
Här "vilar" Elisia..men lika glad ändå..;-)

Här har de precis spelat och tackar motståndarna för en god match!!

Vi har alltid gillat fotboll i vår familj, sen Elisia började spela har intresset hos oss blivit mer aktivt och vi hjälper båda till på träningar och som idag..vi har ju spelat fotboll bägge två i unga da´r..(jag spelade nog i ca 10 år om jag minns rätt)..nu har jag börjat få "flashbacks" och jag tror kanske det är därför man lever sig in i det så...jag vet ju hur KUL vi hade för läääänge sen ;-)! och vi lär känna nya människor och har jättekul på träningar och som idag på denna cup.


Just nu tjatar Elisia om att vi ska träna hemma ute på vår fotbollsplan där vi bor..så fort semestern är här ska vi ta tag i det..

Det är så roligt när man märker att de vill..SJÄLVA!!

Och så får ju mamma damma av fotbollsskorna..om de finns kvar..har faktiskt ingen aning..får nog kolla med mamma om den saken..


Nu är det snart en ny vecka och en vecka som innehåller det mesta..Rea-start på jobbet..(=mkt att göra), sommarfest, middag med tjejerna på jobbet, kalas, skolavslutning och slutligen bröllop i dagarna 2..

Så om ni inte hör av mig mer i veckan så vet ni varför..


Ha en bra vecka kära ni..


Kram Lena8 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Fint kort och fina bilder på familj och den duktiga fotbollspelerskan !!! Ja....den här veckan är inte att leka med !!!! Årets mest klottrade i almanackan !!!! Men roliga saker . Kram mamma

Vera.m.fl sa...

Vilken fin familj! :) Det är sant, du är inte flitig framför kameran, bara bakom men det är alltid lika kul att få en glimt av dig!
Kul med fotbollen, vi lever i samma värld som ni sommartid ;)
Snyggt kort btw!!
KRAM

Petra/Paradise sa...

Vad roligt att någon tar initiativet att komma och fotografera hela familjen!
Det är nog ett väldigt vanligt förekommande..
Och tyvärr är det så även i min lilla familj.

Roligt att engagemanget för fotbollen åter vuxit till sej hos er vuxna! Som du säger så finner man många nya bekantskapskretsar och har man hållt på med samma sport när man själv var ung kan man ju även hjälpa till med ev. träning!
Jag längtar efter att Loke ska bli tillräckligt gammal och börja sporta.
Bowlingen borde ju vara ett givet val då hela vår familj spelar detta..men man kan ju aldrig vara för säker ;)

Kortet är LJUVLIGT!!!

kram Petra

Susanne sa...

Underbart vackert kort du gjort... va roligt när man kan ha sådana här aktiviteter tillsammans hela familjen... ser så härligt ut!!! Kramizar

Veronica sa...

Hej vännen!

Alltid kul att kunna glädja någon. Ja du, det var verkligen en rolig och spännande dag i går. Man ville så gärna hjälpa tjejerna när bollen var såååå himla nära att glida in FLERA gånger. Nu vann de de ju en match och det infann sig en sån enorm glädje i hjärtat när man såg hur glada ungarna blev!! Även vi stolta föräldrar rycktes med i glädjeyran. Ha det gott nu med allt du ska hinna med, många härliga stunder väntar dig!
Kram Veronica (som snart har egen blogg*jippi*)

Marie Havén sa...

Hej Lena!
Vilket vackert födelsedagskort du gjort, du får alltid tilldet:)

Trevliga familjebilder du visar.
Det är så kul att få se sina barn göra något som de brinner för:)

Hoppas ni får det mycket trevligt på bröllopet.
Imorgon har vi begravning för farfar, känns tungt, och på Fredag ska Kim operera sin handled.

Ha det gott:)
Kramizar
marie.haven@hotmail.com

Evas Pyssel sa...

Dags för en liten kram till dig, en bloggkram som finns inne på min blogg. // Mamsen

annkan sa...

Vilket jättevackert kort- och vilka fina bilder på er!
Så härligt det låter att ni alla är engagerade i fotbollen. :-)

Ha det gott!

Kram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...