tisdag 10 april 2012

Utmaning Mo Manning..

Hej igen..
Äh vi kör ett utmaningskort till..lika bra när vi ändå håller på och detta kort kommer jag bidra med i Mo Manningsutmaningsblogg och givetvis är då detta underbara motiv från Mo Manning. en digital en..
Målad med promarkers.
Papper från inkido, blommor från I am roses, ( och för er som undrat om hur man beställer därifrån så är det som vilken websida som helst. Man kanske ska rekommendera paypal, jag använder det iallafall, det enda som man blir lite nervös av är att när man kommer till paypalsidan står det på thailänska men så fort du loggar in blir texten på svenska. :-) Och de är jätteservicevänliiga och du har leveransen på ungefär en vecka.
Hinner jag så kommer jag lägga in detta bidrag även på utmaningsbloggen ilovepromarkers, men vet attt deadline är typ nu så vi får se om jag hinner. utmaningen där var "springtime" och detta motiv passar ju bra!
Tack för alla snälla kommentarer om mitt förra kort..blir så glad!! :-)
Hej hopp, ha det bra!

Kram Lena


6 kommentarer:

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Lena!
Men jisses vilket underbart vackert kort du gjort, me like:))
Och motivet är ju för sött:) och alla blommor, ja du är verkligen duktig:)) man blir så inspirerad och önskar man var så duktig som du:))

Ha en bra dag imon på jobbet.

Kramizar Marie

Pillan sa...

Vilket läckert kort och så snyggt färglagt!!
Kram

Tine sa...

Beautiful colouring and a lovely image. Gorgeous floral embellishment too. Thanks for joining us at I ♥ Promarkers this week.
Tine :)

Elaine L. sa...

This is beautiful, and you've done a wonderful job coloring one of my very favorite images! Glad you shared it with us in Mo's Challenge.

Tracy sa...

Oh wow what a great card! I love your coloring, especially on the frog. Pretty embellishments too. :-) Thanks so much for joining us this week at Mo's!

Iffa ...... sa...

Snyggt snyggt!! Så fin stämpel och så häftigt färglagd!!
Kram Iffa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...