onsdag 21 november 2012

3 ganska lika..

..kort!!
Jag hade en helt annan idé vad gäller dessa kort..men ni scrappare vet vad jag menar när man sätter igång och det inte alls blir som man tänkt! Så då blev det så här istället!
Ngt enklare kort, embossad kortstomme från London, snyggt garn från Linda-Marie på Baronen, SKOGSTOKIGA textstämplar och motiv, papper i bakgrunden från Maja design.


här har ni textstämplarna...

Sedan lovade jag ju en bild från förra inlägget, hur jag målade ett motiv i enbart grått för att få koll på skuggorna..här har ni den..
Ett jättebra tips!!Jag fortsätter öva på just detta motiv och två till har blivit till ikväll..det gick lite snabbare idag..haha..

Imorgon kör vi onsdag och vi är mitt i jobbveckan, det är skrämmande lugnt för att vara en månad kvar till jul (drygt) men vi hoppas julhandeln kommer igång på riktigt snart!!
Jag säljer dock julklappar varje dag..
Har ni börjat?

Planeringen här hemma har åtminstone börjat och här blir det nog en del shopping via nätet.. 
(mitt jobbs värsta fiende?)
Elisia har suttit och gottat sig i Manchester United prylar på en toppensida jag hittade..
(10 sidor fotbollsgodis)
Tess som gärna härmar syrran kom till slut på vilket lag HON hejar på förutom IFK Kalmar, KFF och Sverige..Zlatans lag PSG såklart..deras sida var 9 sidor fattigare?? synd...

Vad jag själv ska önska mig är fortfarande ett ?

Men funderar på att at en tur till Cervera så brukar listan ordna till sig..haha..
Vad önskar ni er?

Nu är det nog dags att önska ER en god natt!!

Kram på er!!

//Lena

3 kommentarer:

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Lena!
Men åhhhhhh så vackra enkla julkort du visar:) Snygga embossade kortstommar:)) Texterna är sååå fina:) Du får ALLTID till det så snyggt:))

Och vilken målning, wow! du är sååååå duktig:))

På Lördag ska vi gå på bröllop:))
Så nu håller jag på med ett kort och en broderad bröllopstavla, och så var jag och köpte lite nya kläder i förrgår:)) Alltid kul:)

Jag har köpt lite julklappar, får väl bli lite mer framöver:)

Må så gott
Kramizar Marie

Må så gott
Kramizar Marie

Iffa ...... sa...

Supereleganta och snygga julkort du gjort!!
Så stilrena och enkla men ändå skitsnygga =)
Gillar hur du satt bandet, har gjort så något år på just ett julkort och det blir väldigt snyggt, måste jag försöka komma ihåg =)
Ja, någon lite julklappa har shoppats här redan för några veckor sedan...får se om det blir lite i helgen oxå, annars har jag nog tänkt som dig....nätet =)

Har lagt upp det goda receptet på mintfudge jag skrev om till dig, om du inte prövat det så gör det = supersmarrigt är det, alla på jobbet älskar när jag tar med den =)
kram iffa

Dortesjs sa...

åhhh så smukt og flot og fint farg indlæg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...