onsdag 27 februari 2013

Nya tvålar..

Hej på er...

Jag har bakat tvålar igen..lika kul som sist och man vill bara göra meeer...
Då jultvålarna precis blivit bortplockade tänkte jag göra ngt mer "vårigt"..
Jag köpte vit cremetvålmassa hos Linda-Marie på baronen, doftolja på Indiska med fruktiga toner, sedan ska det ju vara ngt "naturellt" också i mina tvålar har jag bestämt, och denna gång blev det återigen havregryn för lite peelingkänsla, torkade limeblad och torkade limeskal, dessa gjorde jag själv i ugnen.
Sedan är det bara att hälla upp i valfri form, jag vill ju gärna skära tvålen i fyrkantiga bitar så en helt vanlig plastlåda funkar. Låt stelna i 2 h och skär sedan i valfria bitar.De ser goda ut..precis som jultvålarna vill man nästan ta en tugga..
Lite snygga dekorationer tillkom..detta är en perfekt present!!!
De jultvålar jag gjorde användes inte flitigt, det var nog inte ngn som riktigt vågade..haha..men de passar utmärkt som bara dekoration och sedan sprider de ju en god doft!Eftersom jag inte har användning för alla dessa godingar så finns 5 av dem till salu om ngn vågar prova..
Maila mig isåfall på lena.scrappa@gmail.com 

Ha det gott!!

Kram Lena

4 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Jo Lena ....det var en som vågade och som trodde att det var en härlig smaskig kaka. Som tur var lyckades vi lura av Ajax hans tjuvade munsbit.
Kvällskram från mamma

Veronica sa...

Vilka fina tvålar du gjort! Jag måste verkligen testa. Kan tänka mig att den lilla pysseltjejen här hemma gärna vill vara med och göra tvålar med sin mamma *ler*
Kul tips du lämnade oxå..havregryn och det andra...tack!!

Ha det gott goa du!
Kram Veronica

Pyseltokiga Marie sa...

Hej Lena!
Såååå läckra tvålar du gjort, me like:))Jag mailar dig och vill köpa några:))

Ha en fin dag:)
Kramizar Marie

Anna sa...

Superfina tvålar.. Det är ju perfekt att ge bort som en liten present.. Det måste vi prova att göra någon gång här hemma.. ;)

Kram Anna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...