tisdag 4 juni 2013

Tack-kort...

Hej på er..

Jag är lite frånvarande här på bloggen och även mina besök hos er..mycket händer runt mig och oss just nu som tar tid och ork..Tyvärr får bloggen/era bloggar komma lite "tvåa"..men förhoppningsvis är jag snart med ordentligt på banan igen..jag har inte glömt er...
Dock fixar jag mina uppdrag, de senaste blev så här..tackkort till 5 fröknar..Blandade dekorationer och papper från bla Graphic 45..uttstansade bokstäver från alfabetet Maddie Anne.

Har flera uppdrag som ligger och väntar och jag får nog skärpa mig..har inte scrappat på flera dagar..men ibland kommer annat emellan som måste få ta plats!

Vi har hämtat oss från den värsta sorgen ang vår saknade lilla hund Bells..det går inte en dag eller ens en timme utan att jag tänker på henne,.
Jag saknar henne ngt så vansinnigt..
Vi har gjort en superfin "tavla" som vi ska sätta i minneslunden där hon nu finns..ni ska få se den endera dagen..jag ville göra ngt "speciellt" såklart och jag tror jag/vi lyckades med det uppdraget..
Nu ska vi bara samla ork att åka dit..
På mors dag skulle vi åka till min mamma och pappa..jag hade inte tänkt så långt som att vi faktiskt skulle passera djursjukhuset (det finns bara den vägen)...medan jag körde kom jag på..det var galet jobbigt...

Trots allt..så har vi två sommarlovs-sugna tjejer här hemma..de räknar dagarna nu och ser jättemycket fram emot sommarlovet..
Jag kan bara hålla med..

..tack för besöket..

Kram Lena7 kommentarer:

Cattiegirl sa...

Oh vilka fina kort! Älskar verkligen rosa/grön-kombo! Kommer garanterat glädja fröknarna!
:-)
Kram
//Cattie

Lotta W sa...

Hej Lena
Lider med er i er saknad efter älskade hunden. <3

Jättefina tackkort du gjort till fröknarna, dom kommer glädjas enormt kan jag tro.

Sommarkram fr Lotta

Ulla sa...

Så fina kort och trevligt med namnen på dem härlig sommarfärger.
Kram Ulla

Iffa ...... sa...

Hej!
Livet tar tid och ibland mycket extra, hoppas inget allvarligt hänt, ta hand om er! Våra bloggar har vi bara för att sätta lite extra piff på vår hobby = det ägnar man sig bara åt när lusten finns.

Så söta kort du gjort till fröknarna. Gillar att du satt deras namn på, gör det där lite extra personliga då även fast de är lika! Kan sakna den tiden då jag gjorde kort och köpte liten present till fröknar och assistenter. Nu är barnen stora och har huuuuur många lärare som helst så det faller liksom bort då =)
Kram på dig!!

lk46 sa...

Men hur fina blev inte dessa, så glada de kommer bli!
Kram Lene

Petra Skogstokiga sa...

Superfina :)
Skogstokiga bamsekramar
från mig

Tess Ekwall sa...

wow, vilka fina kort!! älskar färg-kombon!! fröknaran kommer att älska de här, det vet jag att jag hade gjort! ;) kram på dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...