Dopkort, semester och fotboll...

Hej svejs..

ÄÄÄÄntligen semester..ja nu är den äntligen här!!!
Så himla skönt..vi mjukstartade med en "beach" helg då vädret varit underbart..om inte annat dag, shit vad varmt..vi har varit på stranden och det känns nu..lite här och där trots solkräm.. 

Men jag klagar verkligen inte..förra sommaren fick vi knappt någon sol alls så det är mer än välkommet!!

Nu kommer äntligen Noras dopkort..
Ett CAS-kort (clean and simple) med motiv från Mo Manning.
Målat med copics.
Texetn kommer från Skogstokiga.



En av presenterna till Nora var ett armband som vi la en en svart smyckesask som jag sedan enkelt dekorerade med samma spets som jag använt på kortet.


Denna fina text är också en stämpel från Skogstokiga.



Nu till lite annat...

På vår balkong händer saker varje dag...jag öser på vatten på allt som finns pga värmen och här har vi bla en minivattenmelon på gång, plantan växer och vi kan se 4-5 st små ärtor som ser ut som meloner..den ena hade idag ökat i storlek så man får tålmodigt vänta..


 Tomaterna har gått "bananas" som vanligt och idag fick jag möblera om då den ena nått taket och börjat växa utåt...precis i taket utvecklade den även flera blomklasar så det var inte läge att kapa den heller..vi sitter i en djungel verkligen..och det är såå underbart!! 


I veckan som kommer blir det två efterlängtade födelsedagar här hemma..onsdag och fredag..dessutom startar dam-EM som vi såklart följer varenda match och ska försöka gå på så många som möjligt här på Guldfågeln Arena..vi har ju fått överge vår hemmaplan för de norska damerna som intagit Gröndal och igår klädde vi in hela områdets stängsel med "vepor" som bl a ska skydda mot insyn.
Så det råder lite fotbollsfeber i stan och we love it!!

Ha nu en kanonvecka..det ska vi!!!

Kram Lena

Kommentarer

Iffa ...... sa…
Hej!
WOW säger jag bara om dina tomatplantor....vad stora dom blivit =) Du måste haft mer sol än mig för mina är inte ens i närheten,fniss. och er lilla melon = vad fräckt med melon =) Visst är det kul att "hobbyplantera" lite växter på balkongen!
Åh, ännu en så vackert kort från dig. Jättefin och söt stämpel, måste nog spana i stämplar från det märket. Den svagt rosa kanten du har på detta kortet gillade jag, ramar in väldigt fint....och texen = såååå fin =)
Ja idag är första "riktiga" semesterdagen, igår var det bara helg ;) Att starta semestern med sånt underbart väder oxå = helt underbart, får bli stranden idag igen, love it!!
Har du FB? Har testat att söka på dig men ej fått napp =)
Ha nu en alldeles UNDERBAR ledighet!!!!!!!!
Kramisar från mig
Pillan sa…
Åh vilket underbart dopkort... så gulligt motiv och kanonfint färglagt!!
Kram och har en härlig semester
Åååh, ett sånt ljuvligt kort, med din stilrena touch och vackra färgläggning!

Härligt med semester och härligt att den börjat bra med vackert väder och den sköna känslan av solbränna på kroppen. Bara att passa på och njuta!

Må gott, kram
Hej Lena!
Såååååå himla vackert dop kort du gjort. Du är helt otroligt duktig:)) Smyckesasken blev så fin den också:))
Wow vad era tomatplantor växer, jag tror det är tomatträd istället, fniss;))Hoppas ni får många goa tomater och meloner:))

Ha en skön semester
Kramizar Marie
Anneli sa…
Såå härligt med semester och min börja ta slut. Börja jobba nästa vecka... Så underbart kort så enklet och stillrent. Motivet är ju hur söt som helst du har färglagt det super snyggt!
Njut av din semester...
Kraaaaaaaam Anneli