onsdag 4 november 2009

Jag som modell...

Hej alla kära besökare!!
Äntligen kommer här ett litet inlägg, måste bara visa er min bild jag tog idag. Har varit i Sthlm i två dgr och idag innan hemresa var jag på ModelHouse för att bli fotograferad (för er som missat är min chef skyldig till detta då hon gjort samma sak och man får nominera 10 st vidare) Så min personal ligger pyrt till nu..hehe
Det var kul..hade varit mer roligt med sällskap men what the...
Jag blev sminkad och fick lite hjälp med att locka topparna då jag inte hunnit fixa håret pga att jag jobbat hela dagen...själva fotograferingen var väl ingen hit..man äääär ju ingen fotomodell...han sa hela tiden hus jag skulle stå men miner och blickar fick man fixa själv...jösses!!! Detta var en av de 3 av totalt 66 som jag fastnade för..och jag är nöjd med mitt beslut!!!
Vad tycker ni???
Kul grej att ha gjort..och av alla de 10 jag skrev på min lista hoppas jag ngn nappar... det kostar ju inget om man inte köper sina bilder....

Men nu är jag som sagt hemma igen efter en "svajjig" flygresa då det blåser en del...snart ska ni få lite scrapalster att titta på också..var som sagt tvungen att visa!!!

Sov gott!!
Lena

6 kommentarer:

annkan sa...

Ja men just ja, det hade jag glömt!
Det blev ju superbra!!
Helt underbar bild, om du frågar mig. Du blev/är väldigt vacker!
Denna ska du ju vara mycket nöjd med. Jag tycker visst att du ser ut som en modell. :-)

Ha en bra fortsättning på dagen.

Kram på dig.

Vera sa...

Tja... inte vet jag... nog tycker jag att du är ett "modell-ämne", den poosen går inte av för hackor :) Vet att det där är en skitrolig upplevelse! Jag hade förmånen att få en make-over-dag i Sthlm för något år sen och wow! Man KAN göra änglar av apor *s* Blev så snygg på bilderna att man knappt såg att det var jag! Detta var för ett hårproduktsföretag (amae) och jag tror att nån liten blid hamnade i deras folder!
Ska maila bilden åt dig vid tillfälle, törs inte lägga ut den på bloggen (känns som falsk marknadsföring, det var rätt många kilon sedan så jag ser inte riktigt ut som på bilderna!)

Ha det gott och njut av lugnet på marken :)

KRAM

Soulsister sa...

Jättefint foto!

Anonym sa...

Vicken pingla....
Ser ut som du inte gjort annat : )
Kanonläcker bild... du skulle passa som modell!!

Önskar dig en trevlig helg!

Kram Susanne

Ellis sa...

Jättesnygg bild! =)
Vilken kul grej!
Kramar

Fia sa...

Snyyyyyygg!! Vilken snygg bild! Kul att du fick tid att göra det!!

Kram Fia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...