Ännu en LO..och ett kort!!

Halloj!!
Har verkligena fastnat för att göra albumsidor...men det är ju inget jag gjort till ngn överdrift innan så korthögen är enorm!! Sen kan det bero på att det skrivs ut endel bilder här hemma numera..patronerna är påfyllda och bra papper är inköpt..tror vi köpte tokfel papper första gången därav dessa ränder på allt jag skrev ut...hmmm...men nu kan jag!!! hehe...man lär sig av sina misstag!!
Först ut ikväll ett kort i de passande färgerna brunt och ljusblått...me like!! Stämpel från magnolia, papper från Maja design och de härliga blommorna från Prima.
Så till kvällens Lo, hittade detta papper på väg ut från mässan i Hbg och såg inte förrrän senare att den är passande som "födelsetavla"..som tur är då jag bara köpte en först hittade jag fler i söndags...här kommer Tess variant och det ska såklart bli en till min stora tjej Elisia oxo..bilderna har min lillebror tagit och Tess är inte ens en dag gammal. ca 10 h skulle jag tro.
Pappret kommer från Websterspages, fjärilarna är utklippta från ett prima papper.


Det var allt för idag...trevlig kväll på er!!
Kram Lena

Kommentarer

Ellis sa…
Vad använder du för papper för att slippa ränderna, har nämligen det problemet själv!
Fint kort och tjusig LO! =)
Kramar
Evas Pyssel sa…
Kul att du gör LO också. Men såklart fick du inspiration både av det vackra papperet och din söta lilla bebisdotter. Ser fram emot en LO till den andra dottern också. Kram ma
Soulsister sa…
Underbart kort o din LO är jättevacker, men den kan inte bli annat med en sådan liten söt baby :)

kram
Fia sa…
Sötnöt, den där lilla!!
Petra Maria sa…
Åhhhhhh så söt liten baby.
Superfin LO och kortet är också jättefint.
Ha det bäst
Skogstokiga bamsekramar
från mig
Lena sa…
Till Ellis; jag köpte HP:s egna papper av ganska hög kvalitet..då jag har en Hp skrivare..och deras egna färgpatroner..det räckte för att bli av med ränderna...

mvh Lena
Anonym sa…
Underbar LO... I LOVE!!!

Susanne i Kalmar