onsdag 14 april 2010

Nytt kort!!

Hej hej...
Äntligen har jag lagt in de nya korten i datorn..märkligt att det ska vara så svårt när det är så lätt...(numera..med ny kamera) ...här kommer iaf ett av de nya..stämplarna har jag fått stämpla av Susanne som jag och mamma var och hälsade på i söndags för lite "pyssel"..eller just stämplande...hon bor i stans mest udda och coola hus då det ligger på vatten..och just i söndags blåste det rejält så huset gungade..snacka om båtkänsla..*me like*...underbart med allt vatten runt om..kan ta det om de slänger det efter mig!! *fniss*... lyckades använda texten som finns med på pappret, kommer från websters pages.. Gillar färgerna, inte så somriga kanske..men än sen..
har fått lite beställningar, ska försöka få ngt gjort!!
Kram till er!!
Lena


6 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Det blev ju riktigt häftigt !!! Jag stämplade också pianot.Den är ju lite udda. Roligt att du satte en tjej ovanpå. Kram ma

Ellis sa...

Jättefint kort, sitter och kvälspysslar lite, men ska snart sova! =)
Kram

Soulsister sa...

Ännu ett romantiskt kort, I lööööv!

Mag sa...

Wow so elegant and romantic !!!
Beautiful creation !!!
Hugs
Mag :)

Vera sa...

Så läckert pianot var! Tänk vad fina stämplar det finns som man inte ens vet om! :)

TUSEN TACK för brevet och dess innehåll!!! Du kan verkligen lätta upp ens dag- jag blev skitglad över din omtanke och det fina som du skickat med!! Värmer fortfarande i hjärtat! *ler*

Ha en skön torsdag min vän!!
KRAM

Cathrin sa...

Halloj där bruden!!

Ser nu att du skrev om lilla mej i ditt förra inlägg, gulle dej.

Om du visste vad jag är glad för den fina adressboken, har den framför mej och smeker den ömt, fniss......den är bara sååååå fiiiiin.

Vilket coolt kort med pianot, måste oxå skaffa lite nytt.......har ju INGA stämplar alls, och där svartnade tungan undrar om den inte tom ramlar av.

Ha det bäst kram Cathrin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...