söndag 25 april 2010

Scrappträff och skogstokiga alster!!

Gokväll!!
Då börjar vi om från början..gjorde hela inlägget nyss och lyckades trycka bort det innan jag sparat..grrrrr
Jo..helgen har varit härlig med massor av pyssel och mys med familjen!! Igår var jag, mamma och Elisia på scrappträff i Oscarshamn. Väldigt trevlig och vi pysslade i nästan 10 h!!!! Fler bilder kommer att komma från denna träff i veckan men jag börjar med att visa denna LO som jag är väldigt nöjd med och som betyder väldigt mycket för mig..
Jag fick chansen att följa med en W80 kappseglingsbåt (en sån där ocean race båt..) då jag jobbade på restaurang i Karlskrona för många år den..tror det var -98 el -99..nåt sånt..levererade mat till dem i en vecka och sista dagen fick jag erbjudandet att följa med dem till Ystad..ha..inte tackar man nej till det!!..underbar upplevelse. som jag ALDRIG glömmer...Sen kommer ett litet receptkort som jag gjort till min lilla receptlåda...smarrig marmelad!!Såklart en skogstokig stämpel..

Baksidan

Denna äggkartong fick skogstokiga Petra av mig när vi träffades i mars på mässan i Helsingborg..fylld med smaskiga chokladpraliner..fler bilder finns på skogstokigas blogg..Och sist men inte minst julkortet jag skickade till Petra i julas...Det var allt för ikväll..som sagt det kommer fler bilder i veckan från scrapträffen igår..
Kram på er och ha en bra vecka!!
Lena4 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Jaaaa det var toppen igår, men hur orkade du fortsätta att scrappa ? Jag bara damp ner i soffan !! Elisia var för jätteduktig.Din segla-bild är jättehärlig. Jag minns när det hände, en upplevelse för dig. Verkligen värd att scrappa. Kram från mamma

Soulsister sa...

Så härliga alster, såg inne hos din mamma att ni hade haft en fin dag.
kram

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Superfina alster och pralinerna var så otroligt goda :O)
Skogstokiga bamsekramar
från mig

Ellis sa...

Åh vad fina saker du har gjort! =)
Kanske får testa att göra blåbärmarmeladen! =)
Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...