lördag 10 april 2010

Skogstokiga kort!!

Hej på er!!
Härligt med lördag!! Vilken känsla när man vaknar på morgonen och inser att man får ligga kvar!!! Här är det inge kul väder idag-regn, men vi ska ändå bege oss ut för att åka till Hansa city, Fifi (från barnprogrammen) befinner sig där. Barnen brukar få så en egen blomma...och sånt är poppis!!
Tänkte visa lite kort..det första gjorde jag åt en hästtokig tjej..trädet, stenmuren, hästen och flickan kommer fån Skogstokiga. Det superfina pappret i bakgrunden med moln på kommer från Magnolia. En vän till mig som bor i Borås köpte det åt mig i Magnolias egna butik. Det andra pappret med vitsippor är från Maja design.Inuti är det oxo skogstokiga stämplar, den lilla blomman och grattistagen. Alfabetet är venus. Har tyvärr fortfarande inte fått tag i skuggorna till detta alfabet...nån som har och vill sälja???

När jag fyllde år fick jag ett skogstokigt läckert kort av Petra, det är helt fantastiskt och jag satt länge och klurade på hur hon gjort fönstret..kolla in skogstokiga bloggen så visar hon detaljerat hur hon gjort!

Kan man bli annat än glad för ett sånt här kort?? Jag fick även ett superfint kort från min norrlandsvän Vera som jag kom på nu att jag glömt att visa...det kommer i dagarna!!!
Det var nog allt för idag!! Påminner igen om tävlingen i min mammas blogg. Missa inte den..Du hittar den HÄR!!
Ha en härlig lördag allihop!!
Kram Lena
2 kommentarer:

annkan sa...

Vilket härligt, somrigt hästkort du gjort! Tokgillar den muren och är så glad att jag faktiskt har en i min ägo.

Ja, visst är det skönt att vakna en lördagsmorgon och inse att man får ligga kvar lite till!?! :-D

Trevlig fortsättning på helgen.

Kram.

Soulsister sa...

Både dina o Petras kort är tok-läckra. Ni är så inspirerande båda två. Lovely :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...